Marian Nistor, despre DIETA care l-a ajutat să slăbească 30 de kilograme, la 78 de ani: "Arătam ca un ardei umplut cu forța"

Data publicării:
Marian Nistor, sursa facebook
Descriere foto: Marian Nistor, sursa facebook

Marian Nistor a dezvăluit care este dieta făcută de soția lui, care l-a ajutat să slăbească 30 de kilograme, la 78 de ani.

Marian Nistor, solistul trupei Savoy, în vârstă de 78 de ani, a reușit să slăbească 30 de kilograme. Artistul a mărturisit că ajunsese să cântărească 109 kilograme, moment în care soția sa i-a recomandat o dietă, care a făcut minuni. Marian Nistor a ajuns să cântărească cu 30 de kilograme mai puțin și spune că se simte foarte bine. Cum, soția sa, Dorina Paraschiv, îi gătește dietetic și are grijă să consume doar câtă mâncare are nevoie.

"Noroc că soția m-a pus la cură de slăbire. De la 109 kg am dat jos 30 de kg. Acum am în jur de 70-80 de kg. Arătam ca un ardei umplut cu forța. Acum arăt și eu a om! Dorina gătește dietetic.

Nu mai mâncăm gras, nu mai pune ceapă prăjită la gătit, ci o fierbe. Consumăm lapte de 1,5 grăsime…

Îmi face sarmale în foi de viță, cârnați și brânză de capră. Dorina îmi face niște cârnați extraordinar de gustoși. Punea atâtea mirodenii…", a declarat Marian Nistor.

 

 

Marian Nistor și Dorina Paraschiv, seretul unei căsnicii reușite

 

Marian Nistor și Dorina Paraschiv au sărbătorit 24 de ani de căsnicie, chiar de ziua artistului, pe 4 octombrie. Cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi și se susțin necondiționat. 

 

'E greu să-ți găsești omul potrivit. Și dacă nu îl ai, nu faci casă bună. Unii nu știu să prețuiască ce au… Noi doi parcă ne cunoaștem de când lumea. Mergem peste tot împreună. Și în pat stăm de mână, până ne ia somnul.

Nu demult am urcat în tramvai pentru două stații. Ne țineam de mână… Și oamenii au reacționat imediat. Ne-au spus că s-au convins că ne iubim, că nu suntem falși, și că nu jucăm teatru la televizor.

Oamenii sunt drăguți cu noi. Ne cer autografe în piață, noi fiind niște persoane populare. Suntem modești și naturali. Ne iubesc și foarte mulți tineri, care ne-au descoperit pe internet. Avem 500 de clipuri pe YouTube.', susține liderul trupei Savoy.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel