Mariajul Johnny Depp -Amber Heard s-a terminat într-un ”abuz reciproc”. Opinia terapeutului de cuplu

Data publicării:
Johnny Depp și Amber Heard, captură video YouTube
Descriere foto: Johnny Depp și Amber Heard, captură video YouTube

Terapeutul de cuplu al lui Johnny Depp și Amber Heard a afirmat că sfârșitul mariajului celor doi a fost unul plin de abuzuri. 

Fostul terapeut de cuplu al lui Johnny Depp și Amber Heard a spus că perechea s-a angajat în ”abuz reciproc” în ultimele luni ale căsniciei lor furtunoase. Mărturia video a doctorului Laurel Anderson a fost redată pentru jurați în a treia zi a procesului intentat pentru defăimare de 50 de milioane de dolari din Virginia.

Depp și-a dat în judecată fosta soție pentru o poveste pe care aceasta a scris-o în care se cataloga drept o victimă a violenței domestice. Depp neagă orice abuz.

Heard a depus o cerere la rândul ei de 100 de milioane de dolari.

Amber Heard s-a dus vânătă la terapie


În mărturia înregistrată în februarie și vizionată joi de către jurați, Anderson a spus că a văzut celebrul cuplu pentru mai multe sesiuni de terapie între octombrie și decembrie 2015. Heard a cerut divorțul în mai 2016, după doar 15 luni de căsătorie.


Psihoterapeutul a descris o dinamică volatilă între Depp și Heard, ambii amenințând să părăsească ședințele pe fondul unor certuri, scrie BBC. 

În sesiunile fără prezența lui Depp, a spus Anderson, Heard a raportat agresiune fizică din partea soțului ei de atunci. Heard a venit la biroul ei cu mai multe vânătăi mici pe față, a mărturisit ea.

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel