Maria Simion, durere fără margini. Designerul a rămas cu traume adânci după moartea fratelui ei: „Îl visez tot chinuindu-se, tot suferind”

Data publicării:
Maria Simion, foto Instagram
Descriere foto: Maria Simion, foto Instagram

Maria Simion nu reușește să se adune după pierderea fratelui său. Designerul vestimentar are coșmaruri și nu-și poate scoate din minte suferința prin care a trecut fratele său, răpus de cancer.

Anul trecut, Maria Simion își strângea în brațe fratele, pentru ultima oară. Acesta a fost diagnosticat cu cancer la pancreas, boală care l-a supus unei suferințe inimaginabile, care a traumatizat-o pe vedetă. 

„A fost cancer de pancreas, nu rectal. Era și perioada pandemiei, totul s-a întâmplat atunci și fiind ținuți în casă, că afară altfel vorbești, te mai întâlnești cu oameni, îți mai ridică moralul... Dar așa în perioada asta a trebuit să stăm cu toții izolați în casele noastre și efectiv nu știam ce să mai fac. Nu îmi mai puteam lua gândul și vedeam singură cum mă degradez. El era un tip mai retras, nu și-a dorit niciodată să apară. După ce s-a întâmplat treaba asta noi ne-am mutat imediat și am zis să fac ceva”, a declarat creatoarea de modă la Antena Stars.

Deși realizează că nu face față situației și că este copleșită de traume, vedeta a refuzat până acum să meargă la un specialist.În schim, ea spună că e convinsă că suferă de stres posttraumaric, 

 

 „ De foarte multe ori l-am visat. Numai rău. Îl visez tot chinuindu-se, tot suferind. Cred că e un șoc posttraumatic. 

N-am vorbit cu niciun psiholog și nici nu cred că o să vorbesc. N-am ce răspunsuri să primesc. Eu știu exact ce s-a întâmplat acolo și mie mi-e foarte clar ce-a fost. Singura mea întrebare e de ce el, chestii la care n-are cum să-mi răspundă nimeni. Cumva trebuie să trec peste chestia asta și îmi zic că așa a fost să fie, poate într-un fel, la cât s-a chinuit, a fost mai bine așa, dar nu îmi convine”, a declarat Maria Simion la Antena Stars.

 

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????? ???????????????????????? (@mariasimion)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????? ???????????????????????? (@mariasimion)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel