Maria Ghiorghiu, premoniție sumbră pentru România: „Curtea s-a umplut de ape tulburi și au cuprins și clădirile”

Data publicării:
Maria Ghiorghiu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Maria Ghiorghiu, sursa foto Facebook

Maria Ghiorghiu a făcut noi previziuni înspăimântătoare cu privire la viitorul României.

România a fost cuprinsă zilele acestea de diferite fenomene meteorologice, care au îngrijorat extrem de mult populația. De la canicula devastatoare, s-a trecut rapid în anumite părți ale țării la vijelii puternice, după care la ploi violente, care s-au terminat cu inundații devastatoare. La asemenea situații critice trebuie să ne așteptăm și pe viitor, susține clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, care spune că a văzut într-un vis întregul dezastru care se va abate curând asupra țării noastre. 

„În această dimineață, m-a trezit un glas care spunea doar atât: «Timișoara, Aiud!»

„Moment în care, văd înspre Nord, Nord-Vest, o curte mare ca la o întreprindere cu multe clădiri, și în doar câteva secunde curtea s-a umplut de ape tulburi și au cuprins și clădirile. În depozitele din acea curte, apele tulburi au intrat de parca nu ar fi fost uși și ziduri. Apoi mi se arăta și înspre Sud, o parcare în care erau mașinile aliniate, unele erau ca sub acoperiș.

Brusc, se întâmplă ceva tare neplăcut. Parcarea de mașini se scufundă cu tot cu mașini, în câteva clipe. Ca într-un crater au intrat toate.

Dragilor, este foarte posibil ca să se producă aceste inundații mari, inundații care vor aduce pierderi materiale, pierderi în gospodăriile noastre”, se arătă în postarea Mariei Ghiorghiu, potrivit gândul.

Pe aceeași temă: Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre pentru România: „Mesajul este foarte clar. Vom fi îngropați în...”

„Mult nu vom mai suferi de căldură”

Așadar, chiar dacă temperaturile caniculare par că nu vor părăsi prea curând țara noastră, clarvăzătoarea spune că nu o să ne mai bucurăm mult de vară. Spre nefericirea multora, temperaturile de toamnă se vor instala mai repede de cât ne-am putea noi imagina, susține ea, timp în care vom duce dorul căldurii de altădată. Ploile vor acapara România, iar uneori, furtunile care se vor abate asupra pământului vor fi asemenea unor tornade, mărturisește Maria Ghiorghiu.

„În această dimineață în zori, m-a trezit o lumină albă și strălucitoare, lumină ce-mi arată înspre Sud, Sud-Est, un Cer de ziuă însorit și chiar caniculară vremea afară. Brusc însă, de jos de la pământ se ridică un nor negru ca o tornadă, un nor ce-a acoperit seninul Cerului într-o clipă.

Ploaia a început să cadă torențial, iar vijeliile erau la ele acasă. Dragilor, mult nu vom mai suferi de căldură. O să ne fie dor ca să stăm la soare și să ne bucurăm de razele sale calde și catifelate.

Dumnezeu și Măicuța Domnului va răcori pământul și vom avea o vreme ca de toamnă. Să avem credință tare în Bunul Dumnezeu și-n Prea Sfânta Născătoare de Dumnezeu și ne vom bucura de tot DARUL și HARUL PreaSfintei Treimi și al Maicii Lui Dumnezeu. Să fim buni și milostivi, să ne iubim aproapele ca pe noi înșine, să ne bucurăm de viață și de cei dragi nouă și vom fi fericiți”, a continuat ea. 

Te-ar putea interesa și: Maria Ghiorghiu, dezvăluiri uimitoare. Clarvăzătoarea susține că a vorbit cu Iisus Hristor: „Avea în jurul Trupului o pânză albă legată de mijloc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel