Maria Dragomiroiu, poveste de dragoste ca în filme. Cum și-a ales artista soțul: L-am ținut în probă patru ani

Data publicării:

Maria Dragomiroiu nu s-a măritat așa ușor. Artista de muzică populară și-a ținut soțul în probe timp de 4 ani, înainte să-i spună „Da”. 

„Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Cam așa ar putea fi descrisă povestea de iubire dintre Maria Dragomiroiu și soțul ei. Însă lucrurile nu au fost deloc simple la început. Cântăreața de muzică populară nu s-a lăsat convinsă prea ușor să se mărite. Soțul ei a trecut prin probe, timp de 4 ani. Asta pentru că, după o dezamăgire în dragoste, artista a avut nevoie de timp pentru a putea avea din nou încredere în cineva. 

 

„Când am plecat pentru prima oară din țară, după comunism, am fost la Los Angeles, unde am slăbit și eu cum am vrut. Am venit cu 62 de kilograme de dorul lui și al copiilor. Dragostea și dorul sunt cele mai bune medicamente. 

Cred că așa a fost destinul nostru să ne aducă împreună când aveam nevoie și eu și el. L-am ținut în probă patru ani. Eu am cumpărat verighetele pentru că era războiul din Golf și mă temeam că nu mai ajung acasă.

El a fost foarte emoționat pentru că eu niciodată nu am deschis acest subiect. M-am gândit să-i fac o surpriză pentru că m-am convins de firea lui, că este un tată extraordinar pentru copii și un om pe care mă pot baza. 

Sufletul meu a simțit că este ceea ce-mi trebuie. Pentru mine toată viața a fost sufletul, apoi atracția fizică. Așa trebuie să fie când vrei să ai o familie frumoasă. Mereu sunt probleme, dar trebuie să știi să gestionezi totul”, a povestit Maria Dragomiroiu la „Teo Show” de la Kanal D

 


Soțul artistei spune că pentru el a fost dragoste la prima vedere și că, după 30 de ani, o iubește la fel de mult. 
La rândul său, soțul artistei spune că s-a îndrăgostit la prima vedere de Maria și, după 30 de ani, o iubește la fel de mult.

„Eu am văzut-o la televizor și mi s-au lipit ochii de ecran, a fost dragoste la prima vedere. Și când am revăzut-o, am zis că ea este femeia visurilor mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a scos-o în cale. Ea este care lasă de la ea mereu, că-i place armonia, cu toate că eu îi spun că e bine să mai avem și discuții contradictorii', a spus Bebe Mihu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel