Maria Dragomiroiu, momente de cumpănă după un spectacol: Când am ieșit din scenă, am leșinat

Data publicării:
Captură video Youtube/ Cătălin Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ Cătălin Măruță

Maria Dragomiroiu a trecut prin momente grele, după un spectacol.

Maria Dragomiroiu are o carieră de succes, fiind una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România. Cu toate că este pe scenă de extrem de mulți ani, vedeta recunoaște însă că și acum o copleșesc foarte mult emoțiile, când trebuie să apară în fața publicului. Mai mult, aceasta a avut parte chiar și de un incident neplăcut, la un spectacol în Bacău. De asemenea, artista are și un ritual pe care îl face mereu, înainte de a urca pe scenă.

"Emoții sunt mereu și acum fiecare apariție pe scenă este un examen pentru mine. La Floarea din Grădina, la ultima etapă care s-a ținut la Bacău, am luat nota 10 și, când am ieșit din scenă, am leșinat pe o rogojină. Emoțiile au fost atât de puternice încât n-am mai rezistat. Și acum am emoții, la fiecare apariție, chiar dacă sunt 10 sau 100 de mii de oameni, emoțiile sunt aceleași. Am un ritual, spun Tatăl nostru si Crezul și abia după intru în scenă, asta îmi dă mai multă încredere în mine.", a spus Maria Dragomiroiu, potrivit Fanatik.

Vedeta a uitat versurile melodiilor, din cauza emoțiilor

Tot din cauza emoțiilor, artista a mărturisit faptul că a uitat și versurile unor piese, de-a lungul timpului. Totuși, acesteia nu i se pare un lucru grav, ci chiar firesc.

"Mie mi se pare ceva normal să uiți versurile. Eu am avut fracțiuni de secundă în care emoțiile au fost așa de mari că am uitat ce trebuie să cânt și am inventat alte cuvinte care să rimeze, să nu se prindă nimeni. De exemplu, în 2009 am avut un concert aniversar la Sala Palatului și, în timpul unui cântec, mă gândeam  dacă uit versurile? Și le-am uitat.", a mai spus artista.

Cine a ajutat-o pe Maria Dragomiroiu să ajungă în București

Mama artistei a murit în urma unui accident, când aceasta avea o vârstă destul de fragedă. Chiar dacă durerea a fost imensă și nu credea că va putea trece peste acel moment, artista a avut noroc de mătușa ei, care a fost a doua mamă pentru Maria Dragomiroiu. Tot aceasta a fost și cea care a ajutat-o pe cântăreață să se mute în București.

"Pe mine la București m-a adus mătușa mea, sora cea mică a mamei. Acum are 80 de ani, e plină și ea de boli, dar mă rog mereu pentru ea și îi mulțumesc pentru ce a făcut pentru mine. Mătușa mea este mama mea de la București. Dădusem preselecția la Floarea din Grădina la Râmnicu Vâlcea și m-a transferat în clasa a 10-a în capitală, la Liceul Caragiale. În paralel m-a înscris la Școala populară de artă, secția acordeon și canto popular,  a împărțit totul cu mine, m-a cărat peste tot pe unde s-a mutat cu casa. Dacă nu era tanti Nuța eu nu ajungeam la București, viața mea ar fi fost alta. Și îi mulțumesc în fiecare noapte când am întâlnirea mea cu Dumnezeu. Îl rog să o mai păsuiasca ca să se mai bucure puțin de fata ei, de nepoata ei și de casa ei de la țară.", a continuat aceasta.

Cum se menține artista în formă

La vârsta de 66 de ani, Maria Dragomiroiu se menține extrem de bine în formă, secretul în cazul ei fiind mișcarea.

"Sportul meu preferat este “aruncatul” cu privirea. Nu fac niciun sport, dar urc și cobor scări toată ziua pentru că mereu uit câte ceva. De când mă trezesc până noaptea, nu stau deloc jos. Mereu fac ceva, în casă sau în curte. Este ceva genetic, așa sunt eu, nici de mâncat nu stau la masă, mănânc în picioare. Dacă toată viața mea a fost numai pe fugă nu sunt obișnuită să stau la masă liniștită.", a dezvăluit ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel