Maria Dragomiroiu l-a impresionat pe Cătălin Botezatu cu pozele în costum de baie: „Le dă clasă pițipoancelor!”

Data publicării:

Cătălin Botezatu se declară fermecat de frumusețea Mariei Dragomiroiu, după ce a văzut imaginile cu aceasta de la malul mării. 

Zilele trecute, Maria Dragomiroiu și-a impresionat fanii cu o serie de imagini din vacanță.  
Artista în vârstă de 66 de ani, se află în concediu în America, mai exact în Miami. Aflată la plajă, artista nu s-a sfiit să pozeze în costum de baie, cu pletele în vânt, radiind de fericire. 


Maria Dragomiroiu l-a impresionat pe Botezatu

Cătălin Botezatu spune că o admiră pe artistă, atât din punct de vedere al talentului muzicat, cât și al fizicului. El spune că este fascinat de modul în care aceasta se îngrijește, la cei 66 de ani. 


"Pe lângă faptul că are o voce superbă, care a dăinuit în timp, Maria Dragomiroiu are și o frumusețe de Ileana Cosânzeana, acel păr superb, lung de un metru.

Este aproape imposibil ca, la 66 de ani, să ai o podoabă capilară atât de frumoasă. Este foarte greu de întreținut, firul este lung și des.  (...) ”Poza cu Maria Dragomiroiu este una bună de pus pe coperta revistelor. E de dat de exemplu generațiilor de acum care au încă de la 20 de ani au fundul căzut. Le dă clasă pițipoancelor! ", a declarat Cătălin Botezatu, pentru Impact.

 

Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretul părului lung și bogat

Cântăreața de muzică populară s-a filmat în timp ce își spală părul, pentru a le arăta fanilor trucul care o ajută să își mențină pletele lungi. 

Artista are un păr bogat și sănătos, care a făcut de multe ori subiectul primelor pagini ale ziarelor. Mulți sunt cei care se întreabă cum face să își păstreze părul atât de lung și de strălucitor. Așteptarea a luat sfârșit, pentru că Maria Dragomiroiu și-a dezvăluit secretul.


Procesul durează 40-45 minute


„Mă pieptăn întâi, ca să elimin părul mort, dau cu dușul așa pe el. Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, și puțin șampon ca să se facă puțină spumă. Apoi torn puțin șampon în mână, asta e poziția cu capul în jos la lighean, îl spăl ca pe rufe. Apoi punem puțin balsam tot în lighean și îl înmuiem. Apoi, ca să-l uscăm facem morișca! O dată pe săptămână îl spăl, nu mai des”, a explicat Maria Dragomiroiu pe Youtube.

Își usucă părul cu „morișca”
 
Procesul de uscare a părului este însă mult mai interesant și mai complex decât spălarea podoabei capilare. 

Vedeta are o tehnică atipică, pe care o numește „morișca” și care presupune rotirea capului pentru a imita un ventilator. 

 

“Vedeți, fiecare lucru are și o parte bună. Datorită acestei moriști, eu nu am spondiloză cervicală. Pentru că ați văzut ce fac eu de-o viață, învârt părul…așa să faceți, dragilor! La început o să fie mai greu, poate amețiți, dar devine obișnuință și o să vedeți ce ușor va fi. (…) O dată pe săptămână fac acest ritual. Nu îl spălați mai des. Cu cât îl spălați mai des, cu atât se îngrașă mai tare. (...) Tot procesul durează cam 45-45 de minute”, a explicat Maria Dragomiroiu.

Invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea, de la ProTv, artista a dezvăluit că are de gând să se ocupe serios de partea de Vlogging și că va mai realiza filmulețe cu diverse proceduri de îngrijire și trucuri numai de ea știute. 

„Eu mă vopsesc singură, în baie, în 5 minute. Mai urmează, însă, două episoade. Și cu uscatul, și cu vopsitul. Îl mai fac și cu placa. Acasă îl țin prins în coc. Ultima dată în clasa cincea am avut părul scurt”, a spus solista la Pro TV.

 

Iată cei 9 pași pe care vedeta îi urmează cu sfințenie, de fiecare dată când își spală părul.
1. Pieptănat părul
2. Spălat prima dată
3. Spălat a doua oară (la fel)
4. Clătit părul bine cu dușul
5. Clătit părul în lighean o dată
6. Clătit părul în lighean a doua oară
7. Pus balsam în lighean, omogenizat cu puțină apă, se umple trei sferturi ligheanul cu apă și se trece părul prin acest amestec, până simți că a intrat peste tot
8. La apreciere, se mai poate pune o dată apă în lighean și se mai trece părul de câteva ori, dacă este prea moale (cum se dorește)
9. Urmează storsul părului în prosop, care este foarte important și spectaculos prin:
- „morișcă” – se învârte capul la dreapta de 5 ori și la stânga de 5 ori
- se înfășoară (rulează) părul în prosop și se stoarce
- se mai învărte încă o datăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel