Maria Constantin, pregătită să pășească din nou în fața altarului. A primit deja inelul de logodnă

Data publicării:
Maria Constantin, sursa instagram
Descriere foto: Maria Constantin, sursa instagram

Maria Constantin este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă. Artista a primit deja inelul de logodnă de la iubitul ei.

Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Dacă pe plan profesional lucrurile au mers ca pe roate, pe plan sentimental artista nu a stat foarte bine. După două căsnicii eșuate și mai multe relații care nu s-au concretizat, Maria Constantin nu și-a pierdut speranța că își va întâlni sufletul pereche.

Artista trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert Stoica. Cei doi locuiesc deja împreună, iar relația lor merge perfect. De ziua ei de naștere, vedeta a avut parte de o surpriză de proporții. Potrivit unor apropiați, Maria Constantin a primit inelul mult așteptat de la Robert Stoica, iar artista ar fi acceptat cererea în căsătorie.

“Ea și Robert s-au mutat împreună, în urmă cu un an, și se înțeleg de minune. Însă, sunt de mai mult timp împreună. El se descurcă bine, pe plan financiar, are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș. Sunt foarte fericiți împreună.

De exemplu, de ziua ei, când a împlinit 34 de ani, el i-a făcut cadou un buchet imens de trandafiri și un inel de logodnă. Amândoi au mai fost căsătoriți, amândoi au copii din alte relații, dar asta nu i-a impiedicat să ia totul de la zero, pentru un viitor comun”, au povestit surse din anturajul Mariei Constantin pentru impact.ro.

Citește și: Maria Constantin și-a pus silicoane. Artista a dezvăluit motivul pentru care a recurs la acest gest: ”Cea mai bună variantă”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel