Maria Constantin și-a pus silicoane. Artista a dezvăluit motivul pentru care a recurs la acest gest: ”Cea mai bună variantă”

Data publicării:

Maria Constantin  și-a uimit fanii, după ce s-a afișat cu noul bust. Artista a dezvăluit motivul pentru care a recurs la intervenția estetică.

Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă vocea care a consacrat-o, vedeta se mândrește și cu un corp de invidiat. Cu toate astea, artista nu a fost multumită de aspectul ei, spunând că a fost complexată de bustul său după ce a născut, motiv pentru care a decis să treacă pragul medicului estetician, acolo unde și-a pus silicoane.

Mândră tare de rezultatul final, Maria Constantin a împărtășit acest lucru cu admiatorii ei pe rețelele de socializare.

”Pentru ca mâine este ziua mea am decis că a venit momentul să mă las pe mâna celui mai bun doctor și sa îmi rezolv complexul pe care îl aveam, din momentul în care am născut, așa că am decis împreuna cu domnul doctor că cea mai bună variantă ar fi implant mamar 400 CC Full! La mulți ani mie!”, a scris Maria Constantin pe contul de Instagram.

Fanii au felicitat-o pe artistă pentru alegerea ei, însă au fost și câteva persoane care au cristicat-o: ”Bravo, fiecare e liber să aleagă ce vrea să facă cu corpul lui. / Arăți super și fără intervenții de chirurgie plastică/ Să știi că arăți superb oricum!!/ La mulți ani sănătoși, fericiți și norocoși ”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel