Maria Constantin, drama neștiută. Artista a trecut prin momente cumplite: "De câte ori mă gândesc la el, îmi vine să îl sun"

Data publicării:
Maria Constantin, sursa instagram
Descriere foto: Maria Constantin, sursa instagram

Maria Constantin a dezvăluit momentele grele cu care s-a confruntat în trecut și peste care nu a reușit să treacă nici până astăzi.

Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Blondina apare întotdeauna în fața fanilor cu zâmbetul pe buze și cu o energie debordantă, însă puțini știu durerea pe care aceasta o ascunde în suflet. În trecut, artista a trecut printr-o dramă, care a marcat-o profund. 

Mai exact, Maria Constantin a mărturisit că plecarea tatălui său din viața ei a afectat-o profund și este de părere că nu o să poată trece vreodată peste această etapă, mai ales că ea și tatăl său aveau o relație foarte strânsă. Artista a povestit că părintele său s- a stins din viață în urmă cu șase ani, în urma unui infarct.

Interpreta de muzică populară a declarat că moartea tatălui său a marcat-o profund, mai ales că nu a reușit să se exteriorizeze. Totodată, artista a precizat că oricât ar încerca să plângă pentru pierderea tatălui ei, lacrimile sunt în zadar și niciodată nu a putut să facă acest lucru și să simtă că s-a eliberat de durere. Cu toate astea, Maria Constantin știe că tatal ei o veghează și îi este mereu aproape.

"De câte ori ma gândesc la tatăl meu îmi vine sa-l sun. Eu nu am reușit niciodată sa plâng și sa ma descarc după pierderea tatălui meu. Eram mult mai apropiata de tata decât de mama. Eu nu am apucat sa ma exteriorizez și de câte ori ma gândesc la el este foarte dureros. ", a mărturisit Maria Constantin în direct la Antena Stars.

 

Citește și: Mihaela Rădulescu a dezvăluit secretul siluetei sale: „Eu nu stau să mănânc trei kilograme de mere”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel