Maria Constantin, dezvăluiri tulburătoare din timpul căsniciei cu Marcel Toader: „Atunci am înțeles ce înseamnă depresia. I-am gândit răul”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video Youtube/ Kanal D

Maria Constantin și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsniciile eșuate din viața sa.

Maria Constantin a trecut prin foarte multe greutăți, până să-și găsească fericirea în brațele actualului ei partener. Artista a fost căsătorită de două ori, din primul mariaj având și un copil. După cinci ani de relație însă, solista și-a dorit să divorțeze de Ciprian Tapotă, tatăl fiului ei, și să-și lase băiatul să locuiască cu el, acolo unde stă și în ziua de astăzi. 

„Eu nu aveam o situație financiară bună, nu puteam să supraviețuiesc din acel salariu. Atunci am căzut de comun acord, la divorț, că va rămâne acolo copilul, în casa părinților lui, alături de tată, dar ca eu să-l pot vedea oricând. E cel mai cumplit lucru să nu stai lângă copilul tău, e frustrant. Au fost momente în care îmi doream să nu mă mai trezesc. A fost o perioadă super grea.”, a declarat Maria Constantin, cu ochii în lacrimi, în cadrul emisiunii Teo Show, de pe Kanal D.

Cât cere Maria Constantin pentru un eveniment privat. Artista are agenda plină: ”Îmi permit să cânt orice gen muzical”

 

Solista a încercat să se sinucidă, în timpul căsniciei cu Marcel Toader

Apoi, vedeta a încercat o nouă poveste de dragoste care a dus-o din nou în fața altarului. De data aceasta, a fost vorba despre mariajul cu regretatul Marcel Toader, când aceasta a fost chiar pe cale să-și pună capăt zilelor. Chiar dacă la momentul respectiv s-au vehiculat mai multe lucruri, Maria Constantin spune că motivul principal care a dus la divorț a fost infidelitatea. Mai mult, solista a fost prima persoană care a aflat că acesta a murit. 

„Apoi, am primit încă o lovitură de la viață. A fost vorba de infidelitate, dar nu din partea mea. Atunci am înțeles ce înseamnă depresia. Ai impresia că viața ta nu mai are sens, că poate să se sfârșească și în secunda doi. Singura chestie care m-a motivat a fost copilul meu, pentru că altfel cine știe la ce aș fi recurs. Și da, am avut gânduri, de nenumărate ori. Mi-am dat seama de cum sunt oamenii, pentru că nimeni nu mă suna să mă întrebe: „Ești bine? Ai nevoie de ceva?”.

Să știi că au fost momente în viața mea în care i-am gândit răul. N-am putut să îi fac rău, dar i-am gândit și o să vezi că ironia sorții face ca eu să primesc telefonul și să aflu prima că a murit. Nu i-am dorit niciodată moartea, Doamne ferește! Nu doresc răul nimănui, indiferent cât rău mi-a făcut”, a mai spus artista.

Ce superstiții are Maria Constantin legate de nuntă. Artista a recunoscut: „A treia oară este cu noroc”

 

Maria Constantin, pregătită să ajungă în fața altarului pentru a treia oară

Acum, în final, artista este mai sigură ca niciodată că și-a găsit fericirea. Ea și Robert se vor căsători în vara aceasta.

„Robert cred că este omul lângă care voi îmbătrâni. Prima data când am rămas însărcinată am rămas în urma unui tratament, dar mi-aș mai dori copii. Doctorii mi-au spus că doar printr-o fertilizare in vitro se ma poate. Acum suntem în cea mai bună formă, nu am stabilit data nunții, dar în august sau iulie.”, a continuat ea.

Cât despre operațiile estetice, vedeta spune că nu este deloc adevărat ce circulă pe internet.

„Nu mi-am făcut operații, singurele lucruri sune implanturile. Mi-am mai băgat botox în frunte, dar nu în buze, în pomeți, nu am absolut nimic. Nu mi-am întins fața.”, a conchis Maria Constantin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel