Ce superstiții are Maria Constantin legate de nuntă. Artista a recunoscut: „A treia oară este cu noroc”

Data publicării:
Sursa foto: Maria Constantin, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Maria Constantin, instagram

Maria Constantin a dezvăluit când va avea loc nunta, dar și ce superstiții are legate de marele eveniment.

După mai multe relații eșuate, Maria Constantin și-a găsit liniștea în bratele lui Robert Stoica. Anul trecut, cei doi au decis să facă următorul pas, astfel că s-au logodit. Deși intenționau să își unească destinele în fața lui Dumnezeu anul acesta, pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap.

„Momentan nu ne gândim la nuntă, pentru că iată este perioada asta. Săptămâna aceasta trebuia să am spectacol la Constanța și s-a anulat. Nu aș putea să programez ceva dacă nu am singuranța că se va ține. Eu sunt, oricum, omul momentului. Poate că o să vă anunț așa, cu o lună de zile înainte, pac, gata, mă mărit”, a declarat Maria Constantin, pentru Click!.

Maria Constantin: „Am fost cerută și la anul va avea loc evenimentul”

Artista a declarat că a fost cerută în căsătorie de către iubitul său, iar anul viitor va avea loc marele eveniment.

La anul o să avem nunta. Nu am stabilit încă data, dar îți spun un mic secret. Deși nu se știe, o să vadă și la televizor. Am fost cerută! Am fost cerută și la anul va avea loc evenimentul. Eu, sincer, cred că la eveniment o să chemăm doar oameni mișto, o să mă distrez, o să fie un white party, ceva relaxant ca oamenii să se simtă bine. O să chem oameni faini, cu care o să ne distrăm până dimineața.

Ce superstiții are Maria Constantin despre nuntă

„Nu sunt superstițioasă. Din tradiții nu cred că o să respect ceva pentru că nu vreau nici partea cu furatul miresei, nu am făcut-o nici până acum. Dar, să știi că am, ca să spun așa, gura spurcată. Dacă spun ceva, chiar dacă nu este așa, se prinde într-un mare fel. Când spun ceva, chiar așa se întâmplă.

Nu, nu o să cânt. O să am atât de mulți colegi de breaslă, încât nu o să mai fie nevoie să cânt eu. Am cântat la cele două nunți și nu prea mi-a mers bine, deși nu sunt superstițioasă, dar nu mai vreau să încerc varianta aceasta. A treia oară este cu noroc!, a povestit ea pentru sursa citată anterior.

Citește și: Maria Constantin, devastată: "A trebuit să o iau de la capăt". Toată munca vedetei din ultimii ani, ruinată



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel