Maria Constantin, prima reacție după ce Iulia Albu a criticat-o dur. De la ce a pornit totul: „E cumva constructiv”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Iulia Albu și Maria Constantin, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu și Maria Constantin, instagram/ colaj foto

Maria Constantin a avut o primă reacție, după ce Iulia Albu a criticat-o dur. 

În cadrul rubricii de la Antena Stars, Iulia Albu a luat-o în vizor pe Maria Constantin. Crititcul de modă nu s-a putut abține și i-a comentat ținuta artistei pe care a purtat-o la un eveniment monden. Totodată, Iulia Albu s-a luat și de bronzul cântăreței.

Maria Constantin, criticată dur de Iulia Albu la Poliția Modei

Iulia Albu este de părere că hainele alese de Maria Constantin seamănă cu ținuta unei picolițe. Totodată, criticul de modă a considerat că artista exagerează cu solarul.

„Are ceva de picoliță. Adică o văd la mese. Topul acela e ceva ce ar fi purtat Britney Spears acum 20 de ani. (...) Cerceii aceia lungi și degeaba, pielea rotisată de-a dreptul .... Mersul la solar nu trebuie .... voi nu trebuie să vă duceți la solar să vă schimbați culoarea de tot. Trebuie să arătați la final puțin atinse de soare. (...) Se numește tanorexie, nu e cazul ei, dar în momentul în care nu te mai poți opri din solar se numete tanorexie.”, a afirmat Iulia Albu, la Poliția Modei.

Maria Constantin, prima reacție după ce Iulia Albu a criticat-o dur

„Da, eu nu pot să spun decât că o salut. Și culmea, asta cu bronzul să știi că sunt chiar ofticată pentru că, uite, într-adevăr mă bronzez destul de repede când merg la plajă și se vede că sunt bronzată, dar la mine bronzul ține 2-3 zile pentru că am pigmentul atât de alb și se reduce relativ destul de repede.

Adică dacă nu întrețin cu un solar, cu o plajă, se duce foarte repede. Mă rog, ei spun chestia asta pentru a mai apărea o știre. Ar fi ciudat ca toată lumea să te placă. Dacă eu mă simt bine, totul este perfect, nici nu prea mă interesează”, a declarat Maria Constantin pentru Cancan.

Artista nu s-a arătat deranjată de comentariile Iuliei Albu.

Nu că nu mă deranjează, că na, e logic că, dacă îi spui unui om că e prost îmbrăcat, e logic că îl deranjează lucrul acesta, dar în același timp dacă îi explici cum ar fi fost corect, atunci e cumva constructiv. Nici nu știu despre ce fotografie este vorba ca să pot să comentez, dar important este că se comentează”, a mai declarat Maria Constantin.

Maria Constantin a recunoscut că singurul lucru care ar deranja-o ar fi să i se spună că nu are talent.

„Mă deranjează foarte tare când cineva spune că nu cânt bine sau că nu am talent. Eu am făcut Conservatorul, eu sunt specialistă în muzică. Nu sunt pe partea asta de vestimentație”, spune Maria Constantin pentru sursa citată.

Părerea Ancăi Serea despre ținuta Mariei Constantin

În ediția de seara trecută, Iulia Albu a avut-o ca invitată pe Anca Serea. Aceasta și-a exprima și el părerea sinceră despre ținuta artistei. Vedeta a recunoscut că nu este impresionată de articolele vestimentare purtate de Maria Constantin.

„Mie mi se pare un pic deplasat faptul că și-a pus pe un bust atât de generos acel top care este un pic agresiv la retină. Dânsa e o domnișoară sexy, probabil că asta vrea să pună în evidență.”, a spus Anca Serea.

Citește și: Maria Constantin, devastată: "A trebuit să o iau de la capăt". Toată munca vedetei din ultimii ani, ruinată



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel