Maria Ciobanu, motivul pentru care a renunțat la concerte: „Orice început are un sfârșit”

Data actualizării: | Data publicării:
Maria Ciobanu și Ionuț Dolănescu, foto Facebook
Descriere foto: Maria Ciobanu și Ionuț Dolănescu, foto Facebook

Maria Ciobanu a revenit în atenția publicului după doi ani în care a stat departe de lumina reflectoarelor. Ce declarații a făcut celebra artistă?

Maria Ciobanu s-a retras de pe scena muzicală încă de acum 4 ani de zile. Aceasta a stat departe de lumina reflectoarelor în ultimii doi ani. Artista a revenit în România și a făcut câteva declarații în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir de la KanalD. 


Maria Ciobanu a mers împreună cu fiul ei, Ionuț Dolănescu și soția acestuia. 


Artista a vorbit despre cum se simte la cei 84 de ani și de ce a ales să se retragă de pe scenă. Artista a mai dezvăluit că i-a fost extrem de dor de România și își dorea tare mult să ajungă înapoi în țară, dar din cauza pandemiei de Covid-19 i-a fost imposibil. 


„N-am avut cum să venim, a fost pandemie. Dar ne-a fost foarte dor. Mă rugam tot timpul la bunul Dumnezeu. Doamne, să nu-mi iei zilele pe pământul ăsta străin. Să mă ajuți să ajung în țara mea”, a spus Maria Ciobanu în emisiunea Teo Show.


În vârstă de 84 de ani, Maria Ciobanu a dezvăluit că nu știe dacă se va mai întoarce în America sau va rămâne în România. Artista a spus că vrea să fie îngropată în țară, iar atunci când îi va veni clipa, indiferent unde se va afla vrea să fie adusă în România. 


„Nu m-am hotărât dacă mă întorc. Eu am mai cântat. Cu cântatul s-a oprit când am împlinit 80 de ani, când m-am retras. Nu mai cânt. Orice început are un sfârșit”, a spus Maria Ciobanu.


Ce pensie are Maria Ciobanu. Marea artistă nu se poate întreține din banii primiți de la statul român


Maria Ciobanu a muncit aproape 60 de ani din cei 83 de ani de viață. Cu toate astea, artista încasează o pensie foarte mică de la Statul român.


Deși a primit numerose distincții și a reprezentat țara noastră în diverse colțuri ale lumii, ieșită la pensie, vedeta primește o sumă despre care spune că nu i-ar ajunge să se întrețină: 1.200 lei, potrivit Impact.


Norocul artistei vine de peste hotare. Stabilită de mai mulți ani în Statele Unite, unde a reușit să obșină și cetățenia americană, ea mai primește de la țara adoptivă lunar suma de 1000 de dolari.

 

Citește și: Smiley, declarațiile pe care le regretă: „Femeile sunt perverse și cine știe ce mi se poate întâmpla”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel