Smiley, declarațiile pe care le regretă: „Femeile sunt perverse și cine știe ce mi se poate întâmpla”

Data actualizării: | Data publicării:
Smiley, foto Instagram
Descriere foto: Smiley, foto Instagram

Smiley regretă și astăzi primele declarații pe care le-a dat în primul interviu din viața sa. Tânărul artist era complet diferit și avea aspirații picante.

Smiley este astăzi unul dintre cei mai apreciați artiști. Discret cu privire la viața personală, fanii au aflat abia după câțiva ani că este într-o relație cu Gina Pistol. Recent, artistul a devenit și tată, iar viața și prioritățile sale s-au schimbat radical. 

Dacă ne uităm la declarațiile sale de la începutul carierei, am spune că nu este vorba de aceeași persoană. 

La 19 ani, tânărul Smiley, pe atunci component al trupei SIMPLU, se descria ca fiind „un gagicar” și visa să ajungă în așternut cu două femei. Mai mult, artistul dezvăluia atunci toate detaliile picante din dormitorul său, fanii aflând astfel că și-a pierdut virginitatea la 15 ani, cu o fată din Ardeal. 


”Am avut vreo 10-12 iubite, dar doar cu patru dintre ele am făcut dragoste. Iar din cele 4, mărturisesc că am iubit doar două.(...) De când am devenit cunoscut, nu mă aventurez cu femei pe care nu le cunosc, cu fane, pentru că femeile sunt perverse și cine știe ce mi se poate întâmpla.

Nu mă culc cu femei pe care nu le cunosc”, povestea tânărul Smiley pentru revista Bravo, în 2002.

Smiley își dezvăluia la acea vreme și fanteziile erotice, care nu erau deloc „cuminți”. Visa să facă amor cu două femei în același timp. 


”Daca ar fi mulatre – și mai bine. Îmi plac cele de culoare, ca le consider mai exotice”, a mai spus Smiley în Bravo.

Iar mărturisile nu se opresc aici. Artistul a povestit atunci și cum și-a pierdut virginitatea, numărul de domnișoare care i-au trecut prin pat, dar și când s-a sărutat pentru prima oară. 

 

”La 15 ani a fost. Eram în tabără, la Sovata. Era o gagică din Ardeal. Am fost surprins că pentru ea nu era prima dată. De fapt, ea a fost cea care a făcut primul pas. Mi-a plăcut.(...) Nu pot să-ți spun exact (când a sărutat prima dată o fată, n.r.). Prin clasa a cincea. Dar de sărut adevărat am avut parte în a 7-a. Sunt gagicar de când mă știu. Când eram mic, eram un gagicar mai nevinvat”, a mai spus Simley.  

Tânărul „gagicar” deborda de sinceritate și chiar a oferit amănunte despre ce se întâmplă în dormitorul său, „pe patul lui și pe muzica sa”. 

 ”N-am reguli. Depinde de femeie. Întotdeauna e diferit, pentru că sunt spontan și pasional. Nu sunt conservator. Îmi place ca femeia să preia controlul, asta ca să mă odihnesc”, mărturisea tânărul Smiley. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel