Maria Ciobanu împlinește 85 de ani: ”Nu știe să facă playback!”. Cum petrece artista și când pleacă în America

Data actualizării: | Data publicării:
 Sursa foto: Maria Ciobanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Maria Ciobanu, Facebook

Maria Ciobanu își sărbătorește ziua de naștere în România, alături de cei mai apropiați prieteni.

Maria Ciobanu, supranumită și „Ciocârlia muzicii populare românești” își serbează pe 3 august cea de-a 85-a aniversare. Chiar dacă are un public uriaș în România, care îi ascultă melodiile cu drag, îndrăgita interpretă de muzică populară s-a mutat de aproximativ 15 ani în America. Acum însă, aceasta s-a întors în țara natală, pentru a-și serba această zi specială alături de cele mai importante persoane. Fiul ei, Ionuț Dolănescu, nu a reușit însă să-i fie alături mamei sale la petrecea aniversară, dar nici surorile acestuia, care sunt plecate din țară. 

”Din păcate, nu o să fiu mâine lângă ea, la petrecere, căci am două concerte și o nuntă la Craiova, dar dânsa o să se serbeze la Sibiu, alături de câțiva prieteni de suflet, oameni dragi, cred că o să și cânte câteva piese. Nici surorile mele, Camelia și Leontina, nu ajung în țară, la acest eveniment. Mama se va întoarce în America săptămâna viitoare. Chiar dacă locuiește peste Ocean, mama nu știe limba engleză, vorbește tot românește, limba engleză e mai grea.”, a declarat Ionuț Dolănescu,  pentru Ego.ro

Bebe Mihu, urare specială pentru Maria Ciobanu

Maria Ciobanu este foarte iubită și în rândul colegilor săi, care au doar cuvinte de laudă la adresa îndrăgitei interprete. Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, spune că nu a auzit-o niciodată pe artistă cântând playback în toți anii de activitate. 

„Le are cu vocea și la vârsta asta, cântă live, nu știe să facă playback! Eu am și studii de specialitate în muzică și vă pot spune că Maria Ciobanu a cântat toată viața live. A fost o plăcere și o onoare că am colaborat și mai colaborez cu dânsa. Eu am o artistă lângă mine, pe soția mea, Maria Dragomiroiu, dar vă pot spune că Maria Ciobanu este ”Ciocârlia muzicii populare românești”, iar Irina Loghin este ”Regina muzicii populare românești”. Despre soția mea nu zic nimic, îi las pe alții să o laude.”, a declarat Bebe Mihu, potrivit sursei citate.

Ce avere are Maria Ciobanu. Dragoș Dolănescu: ”Nu era petrecăreață ca tata”. Artista și-a făcut deja testamentul

„Rămâne idolul meu”

„Rămâne idolul meu și rămâne pentru mine una dintre cele mai bune voci ale României. Doamna Maria Ciobanu, din suflet vă doresc ”La mulți ani, La mulți ani, La mulți ani!”., a declarat și Constantin Enceanu.

Gheorghe Turda, doar cuvinte de laudă la adresa artistei

”Eu cu Maria Ciobanu suntem cumetri, avem relații foarte apropiate, o iubesc ca om, a cântat și la nunta mea. Este o femeie foarte harnică, o luptătoare, gătește extraordinar, este o artistă complexă și o mamă excepțională.

Eu am cunoscut-o de pe vremea când era cu Florea Burnea, care a fost coleg cu mine la Rapsodia Română, Camelia, fiica ei, e făcută cu el. Burnea a murit acum un an. Cel mai potrivit dintre bărbații ei este însă Mircea Cîmpeanu, actualul ei soț. Mircea o iubește și o respectă cel mai mult, a fost un mare sportiv și e un soț adevărat. Îi doresc Mariei sănătate și mulți ani frumoși!”, a spus și Gheorghe Turda.

Maria Dragomiroiu, rețeta tinereții. Cu ce se spală artista pe față: ”Eu nu mă culc până nu...” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel