Maria Cârneci, schimbare radicală după moartea soțului: „Mi-am dorit să revin cu decență după atâtea luni de plâns”

Data publicării:
Maria Cârneci, foto Instagram
Descriere foto: Maria Cârneci, foto Instagram

Maria Cârneci și-a pierdut soțul în urmă cu 1 an și jumătate. După luni de zile de plâns și suferință, artista a decis să se lase pe mâna medicilor esteticieni, pentru a arăta bine în fața publicului. 

Artista și-a șters lacrimile și a decis să vină din nou în fața publicului și să facă ceea ce știe mai bine, să cânte și să bucure oamenii. Și pentru că își respectă publicul, cântăreața de muzică populară a apelat la medicii esteticieni, pentru a avea o imagine impecabilă. 

 

„Prietenul meu, medicul, are grijă să arăt bine la revenirea în fața admiratorilor mei. Înfățișarea de pe scenă este o dovadă de respect și iubire pentru public. Mi-am dorit să revin în fața publicului cu decență după atâtea luni de plâns”, a scris Maria Cârneci pe rețelele de socializare.

 

Colega ei, Irina Loghin, a inspirat-o să apeleze la trucuri estetice. 

„Nu am nimic cu operațiile estetice, trăim în niște timpuri în care ele sunt la ordinea zilei. Irina Loghin a vrut să mă ducă să-mi tatuez buzele, sprâncenele. Ea și-a făcut contur la buze. Am întrebat cum se realizează și când am văzut că sunt niște ace nu am mai vrut. Îmi este prea frică, dar acum parcă am mai pierdut din teamă.

Mi-am dorit să revin în fața publicului cu decență, nu așa lipsită de vlagă, cu riduri, după atâtea luni de plâns. Durerea e în suflet și nu va pleca niciodată, dar de pe chip chiar mi-am dorit să o șterg”, spunea celebra interpretă de muzică populară.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel