Maria Cârneci, părere sinceră despre Niculina Stoican:”Drăcoasă, exagerată și prea tipicară”

Data publicării:
Maria Cârneci și Niculina Stoican, sursa instagram
Descriere foto: Maria Cârneci și Niculina Stoican, sursa instagram

Un nou scandal este pe punctul de a porni în lumea muzicii populare, după ce Maria Cârneci și-a spus părerea sinceră despre Niculina Stoican.

Mai bine de câteva zile, în umea muzicii populare a luat amploare un mare scandal. Tot mai multe artiste își aduc acuzații grave una alteia. După ce Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan și-au aruncat săgeți usturătoare una alteia, acum, un nou război stă să izbucnească între Maria Cârneci și Niculina Stoican.

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Maria Cârneci a fost supusă unui set de întrebări picante. Una dintre întrebări a fost să o descrie pe Niculina Stoican în trei cuvinte. Maria Cârneci nu a ezitat deloc să spună cum o consideră pe colega sa de breaslă: ”drăcoasă, perfecționistă, tipicară rău”.

”Trei nume mari (…) Mă pui la niște încercări…bine, că e ceva drăguț. Să nu zic cine știe ce prostie. Vreau să îi asigur pe cei de acasă că nu e ceva de rău. Prietena mea, Irina Loghin, Benone Sinulescu (…)! Măcar e de bine, dar la restul pot să nu mai răspund? La treaba asta de aici (…) Vrei să spun ceva? Dacă aș fi porc, aș citi. Drăcoasă, perfecționistă, tipicară rău, exagerată da. Drăcoasă la modul plăcut, adică ai greșit, te-a ars. Și foarte directă”, a spus Maria Cârneci despre Niculina Stoican, în cadrul emisiunii La Măruță.

Citește și: Maria Cârneci intervine în scandalul momentului. Ce spune artista despre colegele sale de breaslă: “Țara arde și baba se piaptănă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel