Maria Cârneci intervine în scandalul momentului. Ce spune artista despre colegele sale de breaslă: “Țara arde și baba se piaptănă”

Data publicării:
Maria Cârneci, Elena Merișoreanu, Saveta Bogdn, sursa facebook
Descriere foto: Maria Cârneci, Elena Merișoreanu, Saveta Bogdn, sursa facebook

Maria Cârneci intervine în scandalul momentului din lumea populară. Artista și-a exprimat părerea despre această situație.

Când toată lumea credea că apele s-au liniștit, scandalul abia a început în muzica populară. De mai bine de câteva zile, Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu continuă să aducă acuzații care mai de care mai grave una la adresa celeilalte, războiul pornit între cele două fiind de neoprit. Mai noi, și Maria Cârneci a intervenit în războiul artistelor.

Maria Cârneci consideră că Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu ar fi trebuit să-și rezolve problemele în privat, la o cafea, ca fetele, nicidecum public. Mai mult decât atât, artista a mărturisit că își dorește ca cele două să pună capăt acestui război și să se împace.

”Ce pot să zic? Știi proverbul ăla? Țara arde și baba se piaptănă? Cam așa este și în situația asta. Eu zic că cel mai bine era să rezolve această problemă între patru ochi, la o cafea, ca fetele, nu să se ajungă aici. Așa era frumos! Eu sunt genul acela de artist care își laudă colegii, nu le dă în cap, așa sunt eu făcută”, a declarat Maria Cârneci, potrivit playtech.ro.

Elena Merișoreanu o dă în judecată pe Saveta Bogdan!

Invitată într-o emisiune TV Saveta Bogdan a afirmat despre colega sa de breaslă că se dă ceea ce nu e, iar ea nu are o căsnicie lungă precum spune, ci e divorțată. Elena Merișoreanu susține că nimic din ce a spus colega ei nu este adevărat, motiv pentru care a decis să o dea în judecată.

”Suntem în postul mare, dacă eu am divorțat vreodată... Niciodată n-am divorțat. Pentru treaba rezolvă instanța. Eu vin cu dovezi și cu actele de căsătorie că eu n-am fost divorțată niciodată. Toate lucrurile astea le voi rezolva în instanță”, a spus Elena Merișoreanu într-o emisiune TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel