Maria Cârneci își sărbătorește ziua de nume: „Fără soțul meu nu mai este nimic așa cum a fost”. Ce relație are cu nepoatele sale / EXCLUSIV

Maria Cârneci, foto Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Maria Cârneci, foto Facebook

Maria Cârneci ne-a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, cum sărbătorește ziua de 15 august, dar ne-a vorbit și despre cele două nepoate ale sale, pe care le iubește ca pe ochii din cap.

Ziua de 15 august este una cu o însemnătate profundă pentru toți creștinii, întrucât marchează Adormirea Maicii Domnului. Tot atunci, foarte mulți români își sărbătoresc și onomastica, iar pe lista persoanelor publice cărora trebuie să le adresăm în această zi „La mulți ani” se numără și Maria Cârneci. Celebra interpretă de muzică populară spune că va petrece această zi sfântă alături de cei dragi, însă nu va mai organiza petrecerile de altădată, care nu vor mai fi niciodată la fel, după moartea soțului ei, eveniment care i-a lăsat solistei un gol uriaș în inimă.

„O să am treabă, și în familie, și mai departe. Nu petrec, pentru că nu mai pot să petrec, dar așa.. și nora mea este Ana Maria, una dintre nepoate Rose Marie, așa că mai restrâns. Oricum, fără soțul meu nu mai este nimic așa cum a fost și nu o să mai fie.

Nu știu cum s-a hotărât mama să-mi pună acest nume, dar oricum ar fi, este unul foarte frumos , românesc și nu numai și m-a binecuvântat. Nu am întrebat-o niciodată. Probabil că acolo, la țară, în satul în care m-am născut, nu era lumea atât de sofisticată și înnebunită după nume pompoase. Erau nume simple, Maria, Ion, Gheorghe, Nicolae, oricum, este unul dintre cele mai frumoase nume și sunt mândră că-l port. Am fost mulți finuți botezați de mine cu acest nume. La mulți ani tuturor sărbătoriților, să ne apere pe fiecare în parte Dumnezeu de tot ce e rău și urât și să mergem pe drumul corect al vieții, pentru că e cel mai sigur și cel mai frumos.”, a declarat Maria Cârneci, în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Maria Cârneci nu poate merge în locurile în care a fost cu soțul ei: ”Îmi face rău. Nu poți să-i dictezi sufletului” / EXCLUSIV

Maria Cârneci este înnebunită după cele două nepoate

Chiar dacă viața nu a fost mereu roz pentru artistă și i-a scos în cale și diferite obstacole, moartea soțului fiind de departe cel mai cumplit eveniment din viața sa, artista are în continuare un motiv pentru care să zâmbească constant. Maria Cârneci are două nepoțele pe care le iubește ca pe ochii din cap și cărora încearcă să le facă mereu toate poftele.

„Vara m-a găsit cum găsește pe toată lumea, și cu treabă, și cu puțină relaxare, și cu timp petrecut cu nepoțelele, ne împărțim cum se poate și cum ne permite timpul. Eu dacă nu am avut fete, nepoțelele sunt lumina ochilor mei. Nepoțelele, chiar dacă e vacanță, merg în continuare la înot, la tenis, la activitățile lor. Păpușile astea două mi-au luminat sufletul și viața și încerc să le fac poftele.”, ne-a mai spus îndrăgita interpretă de muzică populară.

VEZI și: Maria Cârneci, îngenuncheată de durere, la aproape 3 ani de la moartea soțului: „Lui nu i-ar fi plăcut să fiu tristă”

Artista încearcă să le facă toate poftele fetițelor

Chiar dacă nu s-ar fi gândit niciodată că venirea pe lume a celor două nepoate îi poate schimba viața în acest fel, Maria Cârneci spune că face orice îi stă în putință pentru a le mulțumi pe cele două. Aceasta încearcă să fie mereu peste așteptările nepoțelelor și să le arate în fiecare zi toată dragostea pe care le-o poartă.

„Dacă mi-ar cere ele nu știu ce lucruri și nu aș putea să le fac, le explic mereu ce se poate, ce nu se poate. Având în vedere că ele sunt aerul pe care-l respir, încerc să fiu o bunicuță peste așteptările lor.

De dragul lor sunt în stare să mă tăvălesc și cu ele pe jos, să ne jucăm, le fac plăcerile, pentru că asta e viața, nu am bănuit niciodată cât pot fi de minunați copiii, mai ales când sunt nepoți.”, ne-a mai dezvăluit artista, în exclusivitate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 15 aug 2023, 12:14 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience