Florin Călinescu a pierdut o sumă uriașă de bani, după plecarea de la Pro Tv. Ce salariu avea celebrul actor

Data publicării:
Florin Călinescu, captură foto ProTV
Descriere foto: Florin Călinescu, captură foto ProTV

Florin Călinescu și-a anunțat plecarea de la Pro Tv printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Acum s-a aflat ce bani primea juratul de la „Românii au talent”. 

Florin Călinescu a șocat pe toată lumea după ce a anunțat plecarea de la Pro Tv printr-un mesaj postat pe Facebook, duminică seara.

 
„Cu oarecare parere de rau, vă anunț că renunț la colaborarea cu actualul manegement al PROtv. Deci, și la „Românii au talent”. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995”, a scris Florin Călinescu pe contul său de Facebook. 


Potrivit Capital.ro, Florin Călinescu nu s-ar mai fi înțeles cu managementul Pro Tv: „Spunea că oamenii sunt demotivați și că nu mai au filozofie de lideri”, ar fi declarat o sursă pentru sursa citată. 


Marele actor ar fi pierdut o sumă uriașă de bani, odată cu plecarea de la Pro Tv.


„Probabil că eu am cel mai mare salariu. Măi, nu știu cine îl are. Dacă îl are Andreea Esca sau Andra sau eu. Nu știu ce salariu are Andi (Andi Moisescu – n red.) sau Andra sau Andreea. Lucrurile astea sunt confidențiale, nu m-au interesat”, a spus Florin Călinescu, la un moment dat. 


Potrivit Capital.ro, fostul jurat de la „Românii au talent”, primea în jur de 50.000 de euro pe sezon. 


Fanii au fost șocați după ce au aflat de plecarea marelui actor de la „Românii au talent”. Internauții și-au exprimat regretul prin mii de mesaje pe rețelele de socializare. 


„MAESTRE FLORIN CĂLINESCU o veste tristă pentru noi admiratorii și susținătorii tăi!! Îți mulțumim pentru toată activitatea și cariera de succes și indiferent de motive îți respectăm decizia. Sănătate multă și realizări nenumărate din toate punctele de vedere!!”

„Nuuuuu, erați singurul motiv pentru care mă uitam la "Romanii au talent"! Măcar de ați semna cu altă televiziune. Vă vrem pe micile ecrane!”

„E despre bani nu despre calitate. Ca doar nu v-ati "certat" pe filosofii. Deci ar fi mai bine sa nu mai dați alte detalii.”

„Chiar ma bucur pentru decizia luata! Nu va e locul acolo, ci undeva mult mai sus! Pro tv ul a luat-o razna complet, nu stiu cum de il mai tin pe Maruta cu figurile lui ca nici audienta nu mai are.Nici nu ma mira la cat tupeu a prins si nesimtire!”

„Va urmăream cu drag! Respect și admirație sinceră!”, sunt câteva dintre mesajele internăuților pentru Florin Călinescu.

 

Citește și: Cori Grămescu, drama prin care a trecut în pandemie: „Eram săracă, deprimată, singură, grasă și infertilă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel