Maria Buză s-a mutat la țară. Care este motivul pentru care actrița a luat această decizie

Data publicării:
Maria Buză, sursa instagram
Descriere foto: Maria Buză, sursa instagram

Maria Buză a lăsat Bucureștiul și s-a mutat la țară. Actrița a dezvăluit și motivul pentru care a luat această decizie.

Maria Buză este una dintre cele mai apreciate actrițe. De mai bine de un an, aceasta a decis să se mute la țară, acolo unde își construiește o casa la care a visat dintotdeauna. Acum, actrița se bucură de liniștea de la țară, departea de agitația din București.

Vedeta a povestit că a visat dintotdeauna să locuiască la țară și să aibă parte de aer curat și de liniște. Ea are opt pisoi și doi câini de care se bucură foarte mult și cu care își ocupă timpul atunci când nu are evenimente.

Maria Buză a declarat că ea și soțul ei au trecu și printr-o perioadă mai dificilă, după ce și-au deschis în trecut o afacere, două restaurante, iar din cauza pandemiei lucurile au luat o întorsătură urâtă și au avut o mulțime de datorii.

”A fost extrem de greu, mi-am plâns în pumni, dar mi-am dat seama că situația mea este și a lumii. Restaurantul a fost cea mai proastă mișcare a mea și a soțului meu, care am crezut că ne va îndeplini toate dorințele. Lucrurile nu s-au întâmplat așa cum am vrut noi, căci oamenii cu care am lucrat noi au lucrat doar pentru buzunarul lor.

La mare am încheiat afacerea cu doi ani în urmă, iar cu cel din București, noi eram în cădere liberă și nu reușeam să ne revenim. Noi speram zi de zi să ne revenim, dar aproape toți veneam cu bani de acasă pentru a acoperi cheltuielile. Este un capitol încheiat, dar încă mai tragem după el, avem datorii”, a spus Maria Buză în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, difuzată numai la Antena Stars.

 

Citețte și: Cristina Cioran, marturisiri cutremurătoare despre sarcină: "Am născut natural, fără anestezie. Au fost momente groaznice"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel