Cristina Cioran, marturisiri cutremurătoare despre sarcină: "Am născut natural, fără anestezie. Au fost momente groaznice"

Data publicării:
Cristina Cioran, foto Instagram
Descriere foto: Cristina Cioran, foto Instagram

Cristina Cioran este în culmea fericiriii de când a devenit mămică pentru prima dată. Cu toate astea, vedeta a trecut prin momente îngrozitoare când a adus-o pe lume pe micuța Ema.

Cristina Cioran rdiază de fericire de când a apărut micuța Ema în viața ei. Vedeta era programată să nască în luna noiembrie, dar din cauza unei toxiinfecții alimentare, aceasta a născut prematur. Cristina Cioran a povestit că a sunat imediat la 112 după ce a văzut că lucrurile se înrăutățesc.

”Eu am crezut că sunt simptome de enterocolită. M-am dus la baie, am pus mâna și bebelușul era acolo. Nu se rupsese membrana. Și am sunat-o pe doctoriță. M-a pus să sun la salvare. Am sunat, am așteptat salvarea afară, pentru că ar fi trebuit să urce. Am așteptat jos, m-a luat salvarea, pentru că nu mă puteau lega în chingile alea, un domn mă ținea de cap și altul de corp.

Și eu mă țineam cu mâinile de niște bare de metal. Am ajuns la spital și vedeam doar niște fețe șocate de cum treceam eu urlând, plină de sânge. M-au controlat și am auzit că e dilatație completă, haideți în sala de nașteri”, a dezvăluit Cristina Cioran în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”.

 

Cristina Cioran a adus-o pe lume pe fiica ei la doar 29 de săptămâni. Din cauza regulilor stricte împotriva virusului Covid-19, aceasta a fost externată fără bebeluș. Cea mică a trebuit să rămână la Terapie Intensivă până a mai luat  în greutate. 

”La 8 am chemat salvarea, la 8 jumate am născut, natural, fără anestezie. N-am văzut-o când a scos-o, am simțit când a scos-o și doar au dus-o. Au fost niște momente groaznice așteptând să îmi spună dacă e ok. O lună jumate a stat în spital, o lună la incubator, la aparate, alte două săptămâni la pătuț cald, în salon cu alți copilași”, a mai spus vedeta.

 

Când va fi creștinată micuța Ema

 

Cei doi părinți au ales deja nașii micuței și plănuiesc să o boteze în luna noiembrie.

”Nu știm, noi ne-am gândit în noiembrie. Să vedem, nu știm ce se întâmplă. Vrem să facem un botez vesel, cu lume, dacă se închide țara… Nașii au fost aleși, sunt prieteni. Nu sunt persoane cunoscute”, a spus Cristina Cioran.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel