Maria Buză, apel pentru români. A spus-o cu lacrimi în ochi: E incredibil! Atunci când crezi că ai găsit ieșirea, deodată ți se închide drumul

Data publicării:
Maria Buză, foto Facebook
Descriere foto: Maria Buză, foto Facebook

Maria Buză le-a transmis românilor un mesaj emoționant.

Spectacolul "Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!" a avut premiera vinerea trecută, dar în contextul pandemiei de COVID-19, aceasta a fost făcută online. Într-un interviu video pentru "Contează pe Click", Maria Buză a început să plângă și le-a transmis românilor un mesaj puternic.


Sectorul cultural a fost grav afectat de pandemie, sălile de teatru au fost închise, iar actorii au fost nevoiți să stea acasă.

"Este incredibil cum stau și mă uit în monitorul ăsta, și ne vedem capetele ca niște cutii de chibrituri. De fel am o stare bună și sunt întotdeauna cu buna dispoziție la mine, indiferent de ce probleme am sau nu. De data asta m-a cuprins o tristețe pentru această perioadă și tot ceea ce ni se întâmplă nouă artiștilor în general. Sperăm ca primul spectacol online al Teatrului Elisabeta, "Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!", să aibă cât mai mulți plătitori de bilete și ca lumea să înțeleagă cât de mult contează pentru noi, actorii, și nu numai, ci și pentru instituția în care suntem și cu care colaborăm.

Asta este, trăim vremuri foarte grele, ne adaptăm, încercăm să supraviețuim și să nu ne pierdem speranța și să nu ne pierdem elanul și bucuria când urcăm pe scenă, când ne întâlnim cu colegii și când ne facem meseria și tot ceea ce știm noi să facem mai bine", a spus Maria Buză, cu lacrimi în ochi și vocea tremurând.

Citește continuarea pe DC News.

.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel