Maria Andreea, cea mai importantă lecție primită de la tatăl ei: „Dumnezeu ți-a dat mai mulți talanți” EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Maria Andreea Vârlan a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care este cea mai importantă lecție primită de la tatăl ei, Pr. Viorel Ioan Vârlan - Preot paroh “Biserica Nașterea Maicii Domnului” (Biserica In Memoriam) Suceava.

Maria Andreea este una dintre cele mai efervescente artiste din România. Artista a ales să cânte muzică latino pentru a putea exprima toată energia pozitivă pe care o are. 


Zilele trecute, am întâlnit-o pe Maria Andreea în cadrul unui eveniment monden din Capitală, unde și-a făcut apariția într-o ținută colorată, veselă,  așa cum este și artista. 

„Nu știu de ce lumea poartă așa mult negru. Mie mi se pare că viața e frumoasă, e colorată. Hai să fim veseli, chiar dacă mai trecem prin necazuri, puțină culoare. Eu tot timpul dau exemplu muzica latino, pentru că ei, și dacă se despart, se despart pe ritmuri. Are Jennifer Lopez o piesă Ya se acabo (n.r. s-a terminat) și piesa e super dansabilă, ai chef de dans, nu e nicio tragedie, mergem în continuare”, a dezvăluit Maria Andreea pentru Spectacola. 

Artista crede că ne putem schimba starea cu ajutorul culorilor


„Era un serial turcesc despre modă, iar unul din personajele principale se dădea de fiecare dată cu ruj roșu ca să pară puternică. Deci, fetelor, când vreți să păreți puternice, rujul roșu rezolvă orice situație”, a spus artista 

Cum își ridică moralul atunci când e tristă

„Încerc să nu ascult muzică care să mă adâncească și mai tare în starea respectivă, încerc să fac o plimbare, dar orice rezolvă dansul. 

Zilele trecute mă întreba cineva dacă sunt credincioasă și am răspuns că atunci când îl ai pe Dumnezeu în suflet, nu ești singur. Când te duci la biserică și te rogi, oricât de supărat ai fi, ai să vezi că se aprinde o luminiță acolo, Dumnezeu îți călăuzește Calea. Mi se întâmplat, de foarte multe ori, să am de ales între două lucruri și să merg la biserică și să zic „Doamne, dă-mi ce îmi trebuie, nu ce vreau eu”, că atenție, nu tot timpul ce vrem noi e și ce trebuie, și să știi că de cele mai multe ori, de fapt, de fiecare dată, a fost soluția. 

Lecțiile primite de la tatăl ei

Maria Andreea este fiica Pr. Viorel Ioan Vârlan - Preot paroh “Biserica Nașterea Maicii Domnului” (Biserica In Memoriam) Suceava, astfel că rugăciunea reprezintă pentru ea soluția pentru orice problemă. Întrebată care a fost cea mai importantă lecție primită de la tatăl ei, artista a răspuns: 

„Rugăciunea. Eu citesc. Nu că sunt fată de preot, dar culmea, am învățat Acatistul Maicii Domnului, care tot timpul mă liniștește. Și  îmi place să mă rog la Sfântul Anton, de la catolici, este un secret pe care nu îl știe foarte multă lume. M-a învățat o prietenă foarte bună. Marțea citesc o rugăciune Sfântul Anton de Padova , dacă nu pot să ajung la biserică”, a dezvăluit Maria Andreea. 

 

Urmează să aibă o colaborare neașteptată

Pe plan muzical, Maria Andreea urmează să lanseze o melodie inedită, în colaborare cu un artist renumit. 

„Pe plan muzical, intrăm în studio și vom lansa un featuring neașteptat, va fi o colaborare neașteptată,  va fi în spaniolă, doar că va fi un stil al meu ,combinat cu al altcuiva”, a mărturisit artista. 

Spectacola: Te-ai gândit că poate vor să te fure mexicanii 


„Doamne ajută! Să te audă Dumnezeu! Cred că m-aș muta la New York.  Mi se pare că la New York că am toată lumea, am și Mexic, am și Vietnam, am și România pentru că sunt multe restaurante românești, deci cred că acolo ar fi lumea întreagă pentru mine”, a spus ea. 


Ce i-ar lipsi din România

„Cel mai mult părinții. Așa, nu am stat acolo ca să știu ce mi-ar lipsi. Chiar nu știu ce mi-ar putea lipsi, pentru că să vezi tu,  și mâncare găsești acolo. Am stat o lună la New York, am cântat pentru comunitatea de română de acolo, dar aveam și mâncare românească, și ciorbă de burtă, nu știu ce mi-ar putea lipsi.
Dragostea părinților și poate biserica lui tata, ăsta ar fi răspunsul meu: Slujba lui tata. Nu pot, nici de Paști, nici de Crăciun, eu nu pot să merg în altă parte decât acasă, în Bucovina. 

Și dacă nu aud vocea tatălui meu mi se pare că lipsește ceva. 


Sfaturile primite de la tatăl său

„În primul rând, tata apreciază la mine apreciază ambiția, mi-a spus de foarte multe ori că sunt foarte ambițioasă și e mândru că nu știu să mă las.

El nu este neapărat cu muzica latino, însă la începutul carierei am scos niște piese mai spre House și alea îi plăceau lui. Dar acum doi ani, când am lansat piesa mea Imperial, a fost la eveniment și a fost foarte emoționat, toată lumea mi-a scris„ Doamne ce tată emoționat ai avut”. 

Și să știi că și din punct de vedere religios, tata mi-a spus așa: „Dumnezeu ți-a dat mai mulți talanți: voce, înălțime, frumusețe, tu ai grijă să înmulțești!”.

Adică, dacă Dumnezeu îți dă voce, nu o lași acolo în sertar, te duci la lecții de canto, la lecții de dans, încerci să evoluezi, să faci tot ce poți să faci”, ne-a mărturisit artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel