Mari schimbări au loc în viața unei zodii, până în martie 2023! Sfatul astrologului Daniela Simulescu

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

O zodie va trece prin evenimente importante pe care nu le va uita.

„Mercur se mută în Balanță, bucurie mare, vă priește! Sunt momente în viață când se întâmplă anumite evenimente marcante. Poate aveți o problemă de sănătate sau la job, nu vă implicați unde nu se poate, ci doar în evenimentele pe care le puteți controla.

Casa 5, unde aveți trei planete, vorbește mult de bucuria de viață. Aveți tot ce vă trebuie să vă ocupați de lucrurile care vă fac plăcere. Treceți de muncă. Careul Marte - Neptun nu prea îmi place. Până în martie, cu Marte retrograd la voi în semn, schimbarea care se petrece în viața voastră este foarte stresantă și vă zguduie. Nu știți. De aceea vă spun luați Casa 5 și transformați-o în ceva care vă convine”, a spus astrologul Daniela Simulescu despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Evenimente astrologice în luna octombrie

Poate pentru mulți, octombrie este doar a doua lună a toamnei. Din punct de vedere astrologic, este luna care face trecerea către 2023. Retrogradarea lui Marte în Gemeni și Eclipsa de Soare vor agita spiritele atât la nivel personal, cât și mondial. Prioritatea va fi aceea de a găsi resurse, alternative și posibilități. Restul nici nu va mai conta. Rutina va fi cel mai mare inamic al nostru. Unele evenimente, aparent logice, vor fi de fapt sfidătoare. Trebuie să avem mare grijă la aparențe!

Unele situații nu ne vor fi pe plac și vom fi nevoiți să ne reinventăm. Unii veți zice: „Iar?”. Doar atunci când ajungi jos, găsești metoda prin care să te ridici. Preocuparea principală a astrelor va fi aceea de a-ți arăta că supraviețuiești și cu mai puțin. 

Pe 2 octombrie, Mercur a reluat mersul direct, dar efectele sale se vor simți până pe 29 octombrie. Pe 9 octombrie, a avut loc o Lună Plină în semnul Berbecului, eveniment astrologic care i-a afectat pe cei cu marcaj cardinal, adică Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Pe 11 octombrie, asistăm la revenirea lui Mercur în semnul Balanței. Răbdarea va juca un rol important. Începe sezonul Scorpionului pe 23 octombrie. 

citește continuarea pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel