Margot Robbie, anunț sfâșietor. Actrița din Suicide Squad se teme de un declin profesional: "Poate că sunt în vârf și nu se mai poate mai bine"

Data publicării:

Margot Robbie este un nume extrem de popular în ultimii ani. Frumoasa actriță a avut parte de câteva roluri care au propulsat-o la masa grea a actorilor internaționali. Reversul medaliei: tot succesul pare că a demoralizat-o pe vedetă.

Nu există nicio îndoială că Margot Robbie are o carieră impresionantă. Actrița are deja două filme care au fost lansate în acest an, ceea ce pare extrem de puțin dacă ne uităm la 2018 și 2019, când a jucat în câte cinci filme în fiecare an.

Cu toate acestea, actrița se teme că, de aici încolo, cariera ei este în declin. Într-un interviu pentru Fox News, actrița în vârstă de 31 de ani a dezvăluit că ea crede că a "atins apogeul" profesional.

"Poate că sunt în vârf și nu se mai poate mai bine", a spus ea. "Sper că nu este așa, pentru că încă simt că am multe de dat și încă sunt mulți regizori cu care vreau să lucrez. Și, știi, voi continua să urc cât de mult pot."

Dietă de vedetă. Cum reușește să se mențină în formă actrița Margot Robbie/ FOTO


Cel mai recent film al lui Robbie, The Suicide Squad, tocmai a fost lansat în cinematografe și HBO Max. Și a cunoscut deja un mare succes, vânzările globale din box office depășind 100 de milioane de dolari.

Pelicula, o continuare a filmului de succes din 2016 "Suicide Squad", le are din nou în distribuţie pe Margot Robbie şi pe Viola Davis, însă două nume mari din versiunea anterioară - Will Smith şi Jared Leto - lipsesc. Lansarea simultană a filmului pe HBO Max a afectat, la rândul său prezenţa în cinematografe, într-un context în care Hollywood-ul se luptă să revină la nivelul său pre-pandemic.

Succesul nu îi este deloc străin actriței. Filmele ei din 2019 Once Upon A Time In Hollywood și Bombshell au câștigat 374,6 milioane de dolari, respectiv 61,4 milioane de dolari.

 

Dorul de casă o sfâșie


Robbie a dezvăluit, de asemenea, într-un interviu cu T Magazine: The New York Times Style Magazine, că îi este dor de casă și că nu a mai fost acasă, în Australia, de doi ani. Ea își împarte timpul între SUA și Marea Britanie și a explicat că diverși factori, printre care pandemia și munca, au împiedicat-o să se întoarcă acasă.

"Îmi lipsește atât de mult acasă", a împărtășit tânăra de 31 de ani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel