Margareta Pâslaru, moment penibil pe scena de la Cannes. Întreaga sală a râs în hohote: „Nimeni nu înțelegea ce se întâmplă”

Margareta Pâslaru, sursa foto: Facebook
Descriere foto: Margareta Pâslaru, sursa foto: Facebook

Margareta Pâslaru și-a adus aminte de unul dintre cele mai penibile momente pe care le-a trăit de-a lungul carierei sale.

Margareta Pâslaru este una dintre cele mai consacrate artiste din țara noastră, a cărei carieră muzicale datează deja de zeci de ani ani. Totuși, faima vine mereu la pachet și cu anumite momente amuzante sau chiar penibile, iar acest lucru l-a simțit artista chiar pe pielea ei. Este vorba despre un eveniment ce a avut loc la finalul anilor 60, când artista avea să participe pe-atunci la o gală foarte importantă organizată la Cannes. Acest eveniment a fost unul extrem de important pentru vedeta care abia începea să cunoască popularitatea la un nivel mai ridicat și care avea să fie din ce în ce mai apreciată pentru munca sa.

„În 1969, am fost invitată la gala MIDEM, la Cannes, unde veneau câștigătorii discurilor de aur din anul precedent. Era a treia ediție.

A fost un moment senzațional, fiindcă era prima mea ieșire în Vest, eram prima solistă de muzică ușoară din România invitată la acest eveniment”, a spus Margareta Pâslaru, potrivit Fanatik.

VEZI și: Fiica oarbă din cauza mamei și soțul sinucigaș. Margareta Pâslaru dezvăluie adevărul din spatele știrilor îngrozitoare

Margareta Pâslaru, moment penibil pe scena de la Cannes

Totuși, ceea ce trebuia să fie un moment extrem de important pentru artista româncă, s-a transformat rapid într-un moment stânjenitor, dar amuzant pentru întreaga sală. Margareta Pâslaru își amintește, așadar, cum prezentatorul nu a reușit deloc să-i pronunțe corect numele, acesta dându-i de fiecare dată o notă franțuzească. După mai multe încercări eșuate însă, acesta s-a lăsat bătut, izbucnind în râs.

„Prezentatorul trebuia să mă anunțe, așa că începe: “Și acum, din România, domnișoara Marguerite…”. Și se oprește.

Mai încearcă o dată, se oprește în același punct și-l pufnește râsul. După alte câteva clipe, în care nimeni nu înțelegea ce se întâmplă, maestrul de ceremonii zice: “În sfârșit, domnișoara Marguerite… Pisslarue”. Toată sala a izbucnit în hohote de râs”, a povestit artista.

VEZI și: Deschiderea expoziției „O legendă... Margareta Pâslaru - 65 de ani de carieră”, la Muzeul Național de Istorie a României

Motivul pentru care artista a renunțat la aparițiile publice

Ajunsă la vârsta de 80 de ani, îndrăgita artistă mai este rar văzută în cadrul anumitor apariții publice, spre deloc. În acest sens, aceasta spune că nu-și mai dorește să-și facă apariția în formatele TV în care este adesea provocată să discute despre experiențele trecute. Aceasta spune că principala ei preocupare rămâne, în continuare, muzica și timpul prezent.

„Le mulțumesc celor care m-au invitat, îi rog să mă ierte dacă nu am dat curs invitațiilor. Înțeleg 'formatul' obligatoriu, discuții pe canapea, despre trecut. Din punctul meu de vedere, energia și imaginația mă îndeamnă să vorbesc despre lucrul zilnic, idei, compoziții, texte cu tematici aparte, crearea costumelor, producții muzicale, coregrafie expresivă, nu despre trecutul glorios. Plantez în prezentul cu posibilități, cu riscuri, încercări, cu perspective.

Statutul meu este acela de artist liber profesionist. Admir și susțin tineri talentați prin premiul anual inițiat în 2010 'Pentru originalitate'. Este rândul lor!  Exercițiul de a scrie zilnic este o gimnastică a gândirii. Am idei, muzica vine de la sine, lucrez și la volumul II al propriei cărți „Eu si Timpul', evit apariții de duzină. Aleg esența lucrurilor!', a spus artista, potrivit unica.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 31 iul 2023, 18:57 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience