Margareta Pâslaru împlinește astăzi 79 de ani. Cum se menține artista în formă: Cea mai eficientă „dietă” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Margareta Pâslaru împlinește astăzi vârsta de 79 de ani și, într-un interviu emoționant pentru Spectacola, marea artistă, care a revoluționat muzica ușoară și populară, și-a expus cele mai profunde gânduri care o încearcă în această zi specială.

Margareta Pâslaru este artista care a revoluționat muzica ușoară și populară din România, având în spate 64 de ani de carieră. Cântăreața, cu o voce inconfundabilă și cu un talent uriaș este și textieră, compozitoare și actriță de teatru și film. Artista, care a studiat pian, balet și pictură, a fost onorată, de-a lungul timpului cu diverse premii importante, precum Discul de Aur - primit în 1968 și Trofeul M.I.D.E.M., unde a urcat pe aceeași scenă cu mulți alți artiști internaționali.

Totuși, pe lângă activitatea artistică, Margareta Pâslaru a fost implicată și în foarte multe proiecte caritative. Chiar dacă cariera și activitățile au solicitat-o extrem de mult, marea artistă a fost considerată întotdeauna și etalonul frumuseții feminine. Astăzi, Margareta Pâslaru împlinește vârsta de 79 de ani și, într-un interviu emoționant în exclusivitate pentru Spectacola a dezvăluit care este ”dieta” pe care o urmează, pentru a se menține atât de bine în continuare.

„Cea mai eficientă „dietă” este cea de a cânta dansând, consumă energia în turnee, două spectacole zilnic cu câte 5-6 melodii, și 3 spectacole sâmbăta și duminica (un comentator admira la TV faptul că cineva a cântat și dansat 4 minute). :)
Prin numeroase și minunate solicitări, în teatru și film, repetiții, înregistrări, filmări TV, mi-am format un ritm propriu. Desigur, ritmul prezent s-a schimbat, include adaptarea la noi tehnologii prin care prezint aspectul creator și experiența. Am înlocuit deplasările obositoare cu studioul de înregistrări.”, a declarat Margareta Pâslaru în exclusivitate pentru Spectacola.

Ce cadou își dorește artista la 79 de ani

Dorința pe care Margareta Pâslaru o are în această zi specială este legată tot de domeniul în care activează de atât de mult timp și care îi aduce cea mai mare împlinire sufletească.

„Darul divinității, darul de a compune. Fiorul transmis de muzică, răspândește bucurie, dragoste, tristețe, revoltă, umor, duioșie, chiar invită la dans. Am interpretat piese în ritmuri precum rumba lentă, vals, foxtrot, tango, cha-cha, mambo, sirtaki, până la twist, slow-rock, reggae, shake, blues. De câte ori ideile sosesc :), le împărtășesc colaboratorilor Jolt și Andrei Kerestely în studioul cărora înregistrez în beneficiul unor cauze meritorii.”, a adăugat marea artistă.

Unde își petrece Margareta Pâslaru ziua de naștere

Mai mult, Margareta Pâslaru ne-a dezvăluit că cea de-a 79-a aniversare o găsește tot în studio, acolo unde lucrează la un album aniversar.

„Lucrând la albumul aniversar 2023 . Este o „petrecere” în sine „te-mbată fără alcool”, vorba recentei compoziții ''Regina nopților''.”, a continuat aceasta. 

Cum și-a format artista propriul stil

Chiar dacă astăzi este exemplul feminității și eleganței pentru numeroase femei, Margareta Pâslaru mărturisește că, la rândul ei, a avut câțiva idoli după care s-a ghidat și pe care i-a luat drept reper.

„Intuiția m-a ghidat, ceea ce există în interiorul meu se arată când mi se oferă o colaborare interesantă. M-au impresionat în '59-'60 Roberto Benzii micul dirijor minune, Lolita Torres și Eartha Kitt a cărei interpretare 'Angelitos negros' am preluat-o în stil propriu prin 1961.”, ne-a mai spus Margareta Pâslaru.

                                                                    Oracolul vedetelor

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Vezi aici ce au răspuns vedetele.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel