Marele secret pe care Oana Ioniță l-a ascuns față de fiica sa: "Isa a aflat la 12 ani că tati nu este tatăl biologic"

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Ioniță, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, tocmai a divorțat Florin Budnaru, tatăl fiului său, dar și bărbatul lângă care a crescut fiica sa, crezând, până acum, că este tatăl ei biologic. 

Oana Ioniță și Florin Budnaru divorțează, însă lucrurile sunt mai complicate decât ar putea părea la prima vedere. Separarea celor doi scoate la iveală secrete dureroase pentru întreaga familie. 


Cei doi au împreună un băiat, pe Maxim, în vârstă de 9 ani, însă Oana Ioniță mai are o fiică, pe Isabela, în vârstă dde 12 ani, dintr-o relație anterioară. are doi copii, pe Isabel și Maxim, în vârstă de 12 și 9 ani. 

Oana Ioniță și Florin Budnaru s-au cunoscut când fiica vedetei avea doar 2 ani și jumătate și nu își cunoștea tatăl biologic. La acea vreme, vedeta nu a știut cum să-i explice fetiței cine este noul bărbat din viața ei, astfel că Florin Budnaru a rămas „tati”. Până la împlinirea vârstei de 12 ani a Isabelei, dar și a divorțului celor doi. 

Abia după pronunțarea divorțului, Oana Ioniță a decis să-i spună fiicei sale adevărul despre tatăl ei biologic. 

 

"Isa a aflat la 12 ani că tati nu este tatăl biologic(...)Am încercat timp de ani de zile să deschid subiectul. Fiind un subiect foarte delicat, am vorbit cu câțiva psihologi, cu prieteni, să încerc să găsesc o soluție, să fie cel mai ușor mod prin care copilul să primească vestea. Te gândești, atunci când e un copil mai mic, că nu o să înțeleagă de ce ai făcut asta, de ce nu i-ai spus.”
 
„Mi s-a părut surprinzător că nu a zis că vrea să-și cunoască tatăl” 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Oana Daniela Ionita (@oana_daniela_ionita)

"Când am avut discuția cu ea, ori pentru că i-am explicat situația într-un anumit fel, și m-a lăsat să vorbesc, m-a ascultat cred că jumătate de oră, a respectat dorința mea. Când a concluzionat mi s-a părut surprinzător că nu a zis că vrea să-și cunoască tatăl. Momentan a zis că este foarte bine așa cum este. Nu simte nevoia să-l cunoască pe tatăl ei natural.”, a declarat Oana Ioniță în emisiunea La Măruță, de la PRO TV. 


Tatăl biologic nu și-a cunoscut fiica niciodată


 
Întrebată dacă tatăl biologic al Isabelei a vrut să o cunoască pe aceasta, vedeta a explicat că ea s-a opus acestei întâlniri. 

„A avut curiozitatea, am discutat, am zis că mai bine… eu așa mi-am dorit."

 

Fiul Oanei Ioniță nu își dorește să locuiască cu ea: „Am simțit puțin cam târziu că mă îndepărtez de Maxim”

 

 În urma divorțului, fiul vedetei a decis că își dorește să locuiască cu tatăl său, în timp ce fiica, Isabel, va rămâne la ea. 

Invitată în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, Oana Ioniță a vorbit despre regretele pe care le are față de fiul ei, dar și despre cum va fi viața ei d e aici înainte. Vedeta spune că regretă că nu a observat faptul că fiul ei s-a îndepărtat de ea în perioada pandemiei, când ea a continuat să lucreze, astfel că acesta s-a apropiat mai mult de fostul ei soț, de aici și decizia băiatului de a locui cu tatăl său. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Oana Daniela Ionita (@oana_daniela_ionita)


"Viața e ca un tren, uneori cineva coboară, alteori rămâi până la final cu un partener sau cu un copil. Noi am luat decizia acum un an de zile. Florin îl iubește foarte mult și vrea să stea cu el(...) Eu voiam să stea la mine. Avocata însă mi-a explicat că oricum custodia e comună. (...) Florin s-a mutat acum câteva zile de acasă, Maxim vine și doarme și la mine...Isabel a rămas la mine, acum are 12 ani. (...) Am simțit uneori că sunt exclusă de Maxim, la un moment dat. (...) În perioada de pandemie eu am continuat să muncesc foarte mult, Florin a considerat să se implice mai mult cu Maxim și așa a fost. Am simțit puțin cam târziu că eu nu mai am locul meu, că mă îndepărtez de Maxim...De acum un an de zile, și accidentul cu meniscul și am încercat să recâștig cumva timpul...Am simțit că am pierdut din timpul pe care îl aveam cu copiii, acum îl recâștig...Am încercat să mă împart...Dar la un moment dat nu poți să le faci pe toate la aceeași calitate", a declarat Oana Ioniță în emisiunea de la PRO TV. 

Motivul divorțului


Oana Ioniță spune că separarea a avut mai multe otive la bază, însă niciunul dintre acestea nu ar fi infidelitatea.

 "Nu s-a întâmplat pentru că unul dintre noi a cunoscut pe cineva...Au fost foarte multe lucururi, am ajuns la o decizie amândoi, cred că mai mult eu am luat decizia, dar nu mai mergea..."

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel