Marea iubire și mai mulți bani pentru o ZODIE în 2022. Prietenii vor juca un rol important

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Charly Pn
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Charly Pn

Anul 2022, pentru o zodie, va veni cu multe schimbări importante. 

Saturn va rămâne pe tot parcursul anului în Casa a 7-a, a relațiilor, deci te vei confrunta cu adevărul gol-goluț, fie că îți convine sau nu, sau nu vei mai putea fugi de oficializarea/ruperea unei relații. Lui Saturn nu îi plac deloc jumătățile de măsură și îți va oferi destule provocări și teste până când te vei maturiza. Vei avea nevoie de iubire, însă nu mai vrei să accepți pe oricine. Oricare ar fi situația, răbdarea îți va fi răsplătită. 

2022 poate fi anul în care îți deschizi o afacere, găsești noi moduri de a-ți înmulți veniturile în afara banilor munciți sau cel în care primești sume de bani în urma unui credit, unei moșteniri sau de la partener.

Atenție: trebuie să fii foarte atent în preajma datei de 12 aprilie 2022. Conjuncția Jupiter-Neptun te poate face să crezi că ai dat lovitura. Depinde doar de tine dacă te vei implica în proiecte înșelătoare sau dacă vei intra în parteneriate cu oameni dubioși. Planurile tale vor prinde contur după 20 august 2022. Vei fi mai încrezător în șansele tale, vei comunica mai des cu oamenii de care ai nevoie și îți vei folosi toate resursele pentru obține ce dorești. Nivelul de popularitate va crește. Prietenii vor juca un rol important. Atât cei vechi, dar și cei noi din 2022. Aceștia îți vor recomanda un loc de muncă, îți pot prezenta viitorul partener sau te vor implica în evenimentele lor cele mai importante. 

Află de pe ASTROSENS despre ce zodie e vorba. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience