Marea Finală Sunt celebru, scoate-mă de aici! Anisia Gafton, Giani Kiriță, Sali Levent și Radu Vlăduț luptă astăzi pentru un loc la masa câștigătorilor

În această seară, de la ora 21:30, Anisia Gafton, Giani Kiriță, Sali Levent și Radu Vlăduț vor trăi cele mai intense emoții în ultimele probe din semifinala Sunt celebru, scoate-mă de aici! Doar trei dintre vor avea un loc asigurat în Marea Finală. 

”A fost un drum foarte lung pentru Anisia și Giani, și ceva mai scurt pentru Radu și Sali. Cu toate acestea, ați trecut prin multe ca să ajungeți aici, în acest moment care vă poate încununa tot efortul de până acum. Este extrem de important!”, le va spune Cabral celor patru semifinaliști. În ediția de astăzi, concurenții vor trece printr-o probă de forță și rezistență, în urma căreia doi dintre ei se vor califica direct în finală, iar cei care se clasează pe ultimele două locuri vor avea încă un joc care va decide ultimul finalist, dar și cine pleacă acasă.”Semifinala aceasta este foarte, foarte importantă! Sunteți în fața jocului care vă poate răsplăti toate eforturile de până acum. Ați luptat, v-ați întrecut în această aventură, atât între voi, dar mai ales cu voi”, le va spune Adela Popescu. 

Anisia Gafton răbufnește: ”Sunt dezamăgită de Sali!”

Ultimele ore petrecute în junglă și ultimele provocări vor aduce noi tensiuni între concurenți. Anisia Gafton va recunoaște că este dezamăgită de Sali, care, de la momentul dizolvării echipelor, a ales să-l susțină mai mult pe Giani decât pe ea. ”Sunt puțin dezamăgită de Sali, s-a focusat mai mult pe Giani decât pe mine. Nu cu încurajări pentru mine, ci cu încurajări pe Giani. În timpul jocului, nu mai era prietenul meu, nu mai era cum se dă el, nu știu ce să zic. Oamenii se schimbă”, va spune Anisia. Această schimbare de comportament va fi observată și de Radu Vlăduț: ”Ea l-a adus pe Sali până aici, el putea pleca acasă în prima săptămână, dacă lucrurile ar fi mers așa cum aș fi vrut eu. Dar nu! Ha ha ha, hi hi hi! Ce caterincos! Îl ducem mai departe și uite că l-am dus până aici”, va spune acesta. 

 

Cristi Mitrea, eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”. Cum au reacționat colegii din junglă

 

Cristi Mitrea a părăsit jungla dominicană, după ce a pierdut proba de eliminare în fața lui Giani Kiriță. Chiar dacă și-ar fi dorit să ajungă să lupte în marea finală, sportivul nu a reușit să câștige proba, împotriva adversarului său. În timp ce Cristi Mitrea și-ar fi dorit să-și continue parcursul în emisiune, ceilalți colegi ai săi de tabără au fost extrem de fericiți când au aflat această veste. 

„Eu sunt foarte mulțumit de mine, sunt împăcat cu mine. Mi-aș fi dorit să fiu în finală cu el, dar mi-am dat seama că pentru el contează mai mult să ajungă în finală, decât eu. Îl susțin în finală pe Giani.”, a spus Cristi Mitrea, înainte să plece din junglă.

„El a vrut să ajungă în finală călcând pe cadavre. Nu a vrut prietenia mea și atunci pe mine m-a motivat asta.”, a adăugat și Giani Kiriță.

 

Cristi Mitrea susține că s-a autoeliminat

Totuși, Cristi Mitrea spune că nu a pierdut acest joc din neputință, ci și-a dorit să-și lase adversarul să câștige. Fostul iubit al Andreei Mantea spune că și-a învățat toate lecțiile în aceste luni petrecute în junglă, drept urmare nu mai are niciun motiv pentru care să îndure, în continuare, condițiile precare de trai din Republica Dominicană. Acesta se declară a fi foarte mândru de el și, spune el, și cei dragi, care-l urmăresc din fața ecranelor, sunt la fel de mândri. 

„Am ales la proba aceasta să inversez puțin jocul. Eu și Gini am fost mereu acei Alpha, dar nu-l mai consider de mult adversarul meu, așadar am ales să pierd. Ce am făcut aici e peste puterile mele. Miza mea a fost ca tatăl și copilul să fie mândri. Acum sunt mândri, deci nu mai trebuie să stau în junglă, nu mai am nicio miză pentru care să ajung în finală. Misiunea asta se va termina acasă, pentru că mai sunt și acolo niște persoane. Eu sunt foarte împăcat cu mine și mulțumit. ”, a mai spus Cristi Mitrea.

Totuși, Giani Kiriță are o altă părere, susținând faptul că, în realitate, Cristi Mitrea și-ar fi dorit să continue jocul, pentru că mândria este mai mare decât orice. 

„Dacă putea mai mult, dădea și mă bătea. La el orgoliul este mare, foarte mare.”, a spus și Giani Kiriță.

Cum au reacționat colegii săi

Cristi Mitrea a avut, de-a lungul competiției, mai multe conflicte aprinse cu colegii săi. Din acest motiv, colegii săi de tabără au fost în culmea fericirii, când au aflat faptul că sportivul a fost în sfârșit, eliminat. 

„Cu siguranță că viața noastră va fi mult mai bună. A plecat și Fiona, și Cristi. Ce poate fi mai bun de atât?”, a fost reacția Anisiei Gafton.

„Acest om rău nu mai e aici, cred că de mâine vor fi și mai multe păsări aici. Acest om de nimic nu are ce căuta aici.”, a spus și Sali Levet.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 22 noi 2022, 13:40 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience