Marcela Fota, marcată de moartea soțului ei: ”Nu suntem atât de puternici”. Artista se teme de o nouă tragedie

Data publicării:

Marcela Fota încearcă încă să-și revină, după pierderea fulgerătoare a soțului ei.

Marcela Fota a trecut printr-o adevărată dramă, în urmă cu puțin timp, când soțul acesteia s-a stins din viață. Vestea tulburătoare a șocat-o pe artistă, pentru că totul s-a întâmplat fulgerător, sub ochi a zeci de persoane. Partenerul acesteia de viață stătea la coadă la o instituția publică, când a suferit un infarct. Incidentul a avut loc în preajma sărbătorilor de Crăciun și, în ciuda eforturilor făcute de medici, viața acestuia nu a putut fi salvată. Acum, atât Marcela Fota, cât și copilul cuplului, David, se chinuie să-și revină la normal și să treacă peste drama care le-a marcat viața.

„Eu îmi doresc o împăcare psihică a copilului meu. Pentru noi a fost un an de acomodare pe care, zic eu, l-am trecut cu brio, și eu și David. Și îmi doresc ca și el să fie la fel de realist așa cum sunt eu. Suntem o echipă și așa îmi doresc să rămânem. Vreau să-i transmit lui Doamne-Doamne că, deși suntem puternici, nu suntem atât de puternici încât să mai ducem și altceva. Asta e tot ce-mi doresc, să fim bine cu toții. Atât”, a povestit Marcela Fota, la Etno TV, potrivit wowbiz.

Marcela Fota, urmărită de probleme. Tatăl artistei este grav bolnav: „Noi îi suntem alături”

Artista își visează des regretatul soț

Chiar dacă fizic, soțul Marcelei Fota a părăsit această lume, artista declara în urmă cu ceva timpul faptul că acesta a rămas viu în memoria ei, motiv pentru care îi apare destul de des în vise. Acesta este mulțumit de cum a reușit să rămână familia sa, în ciuda dramei care a avut loc, povestea artista.

„L-am visat de nenumărate ori. De fiecare dată, l-am visat bine și frumos. L-am visat și intrând în casa noastră. Ceea ce-mi transmite el, nu neapărat prin vorbe, este faptul că este mândru de noi, pentru că am rămas la fel de uniți”, spunea Marcela Fota, cu ceva timp în urmă.

Ce spunea Marcela Fota despre ziua în care s-a produs tragedia

Solista spune că, în ziua în care s-a produs tragedia, a vorbit la telefon cu soțul ei de extrem de multe ori, de parcă ar fi presimțit că ceva avea să se întâmple. Chiar înainte să plece în oraș, unde avea treabă, cei doi au savurat o cafea împreună, chiar dacă bărbatul nu era deloc pasionat de această băutură. 

Marcela Fota, mărturisiri șocante. Ce se întâmplă în casa artistei după moartea soțului: “Locul lui este lângă noi”

„Ca niciodată, în dimineața respectivă, între 10 și ora 1 când s-a și întâmplat noi am vorbit de unsprezece ori la telefon (…) În dimineața respectivă eram cu o ceașcă de cafea în mână și efectiv și-a pus din ceașca mea puțină cafea pe buze, spunând că vrea să își schimbe gustul. Și atunci…Eu, de regulă, ca orice femeie, mai petreceam timpul pe la cafele, prin terase, cu sora mea, cu prietene. Și atunci, când el a luat din cafeaua mea, i-am zis că ar fi culmea să se învețe la cafea și de acum încolo să nu se mai supere când ies la o cafea”, a povestit artista.

Margareta Pâslaru împlinește 79 de ani. Interviu emoționant pentru Spectacola: Relația cu Timpul meu a fost și este o seducție riscantă / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel