Marcela Fota, mărturisiri șocante. Ce se întâmplă în casa artistei după moartea soțului: “Locul lui este lângă noi”

Data publicării:
Marcela Fota, sursa facebook
Descriere foto: Marcela Fota, sursa facebook

Marcela Fota a făcut dezvăluiri cutremurătoare, la un an de la moartea soțului ei.

Marcela Fota trece prin cele mai cumplite momente din viața ei. Înterpreta de muzică populară și-a pierdut soțul imediat după trecerea Crăciunului. De atunci, totul s-a schimbat în viața artistei, care acum își stăpânește cu greu lacrimile. Cei doi au petrecut 13 ani împreună, iar despărțirea a fost una extrem de dureroasă, care a lăsat un gol imens în sufletul familiei.

Vestea că soțul ei a murit, a căzut ca un trăsnet pentru Marcela Fota. Acesta a decedat în urma unui infarct, în timp ce aștepta la rând într-o  instituție publică din Craiova. Bărbatului i s-a făcut rău, iar în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, acesta s-a stins din viață.

Despărțirea de soțul său a fost una extrem de dureroasă, iar artista nu poate să uite niciun moment pe care l-a petrecut alături de omul pe care l-a iubit necondiționat. Marcela Fota a declarat că orice obiect din casă îi aduce aminte de el și că nu a schimbat nimic în camera unde el obișuia să lucreze, nici măcar telefonul mobil de pe masă.

Artista a mărturisit că nu a putut să renunțe nici la hainele lui pentru că parfumul lui încă perisită în șifonier și vrea să îl simtă mereu aproape. 

 

"Nu, nu am trecut peste și nici nu vreau sa trec peste. Despărțirea de omul iubit nu poți sa realizezi cât de grea este. Am învățat sa trăiesc doar pentru fiul meu și pentru mine. Nu este schimbat nimic in camera lui, totul este lăsat așa cum a lăsat el când a plecat de acasa. Locul lui este lângă noi.", a declarat Marcela Fota, în cadrul unei emisiuni TV.

 

Marcela Fota, legătură paranormală cu soțul său, care a murit

 

”L-am visat de nenumărate ori. De fiecare dată l-am visat bine și frumos. L-am visat și intrând în casa noastră. Ceea ce-mi transmite el, nu neapărat prin vorbe, este faptul că este mândru de noi, pentru că am rămas la fel de uniți și el mereu spune înainte de această întâmplare că este pregătit să se întâlnească cu Dumnezeu și consider că lui îi este bine și atunci automat își dorește ca și nouă să ne fie bine. Un mesaj profund pe care l-am primit din partea lui a fost într-o noapte când l-am visat pe el efectiv și după am rămas eu cu David, amândoi de mână, într-o apă curată și am înțeles exact ce a vrut să spună.”, a declarat Marcela Fota la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel