Marcel Pavel, după 30 de ani de căsnicie: „Nu spun acum că este o căsnicie perfectă și e numai fericire”

Data publicării:

Marcel Pavel și soția sa, Violeta Șmîșleaeva, sunt căsătoriți de 30 de ani și par a fi la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. 


Marcel Pavel, în vârstă de 63 de ani, are o căsnicie fericită, de 30 de ani, alături de Violeta Șmîșleaeva.  Cei doi au împreună băieți și o fetiță minunată. 


În ciuda meseriei solicitante, artistul a reușit mereu să găsească echilibrul între viața de familie și carieră.


Invitat în emisiunea FRESH by UNICA, artistul a vorbit despre viața sa personală și despre cum reușește să mențină pasiunea în căsnicie. 


„Foarte bine ne înțelegem! Mai sunt contradicții mici, dar în general foarte bine! Și la noi este o atmosferă extraordinară, nu sunt certuri. Rar mă mai enervez eu, îl mai iau de urechi pe Sasha câteodată, dar în rest nu. Și mici contradicții pe teme sociale și politice cu soția mea, dar nu prea deschidem subiectul pentru că e delicat.” a povestit, la FRESH by UNICA, Marcel Pavel.

Au trecut împreună prin rău și bine

Artistul spune că nu a avut obstacole în relația cu soția sa, însă viața le-a adus și momente grele, pe care au reușit să le traverseze împreună și să se susțină unul pe celălalt. 

„Nu, niciodată! Nu, decât pierderile acestea ale părinților au fost extraordinare, și de-o parte, și de alta. Acolo a fost într-adevăr destul de dureros. Și suferim și acum. În rest nu am avut piedici, nu! Nu, pentru că avem încredere unul în celălalt, ne respectăm, ne iubim. Pe mine nu m-a furat succesul! Contează foarte mult să ai echilibrul acesta mental să poți să controlezi acest lucru. Că te poate fura succesul, uiți de familie, devii egoist, te gândești numai la tine, ca tine nu mai e nimeni, e o problemă asta!” a spus cântărețul.

Soția artistului nu este o femeie geloasă

„Nu m-a atenționat niciodată, să-mi spună. Ea e foarte înțeleaptă! Ea, fiind artistă la bază, știe viața noastră. Nu spun acum că este o căsnicie perfectă și e numai fericire, mai sunt și mici probleme, contradicții, dar așa, ne înțelegem foarte bine, e armonie, e frumos. Nu am avut probleme de acest gen.” a p mai spus artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel