Marcel Pavel a lipsit de la ziua de naștere a soției sale: "Eu nu merg la petrecere". Care este motivul

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Marcel Pavel, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Marcel Pavel, Instagram

Marcel Pavel a dezvăluit motivul pentru care nu a fost prezent la ziua de naștere a soției sale. 

Marcel Pavel și-a serbat de curând soția, care a împlinit vârsta de 51 de ani. Totuși, chiar dacă toată lumea se aștepta să-i vadă pe cei doi împreună la petrecerea organizată pentru aceasta, artistul a dezvăluit faptul că nu i-a fost alături soției sale. Acesta a lămurit imediat situația, dezvăluind faptul că la ziua de naștere a Violetei au participat doar femei, ca de fiecare dată. Cântărețul nu i-a cumpărat nici cadou partenerei sale, ci a preferat să îi dea o sumă de bani.

”Soția mea îmi spune că nu e cazul să îi cumpăr eu cadou, nu am gusturile ei. Și atunci îi dau bani și își cumpără singură ceea ce își dorește. Eu nu merg la petrecere. Doar femeile sunt invitate la ziua soției mele, ca întotdeauna. Ele petrec ca între fete.

Bărbații nu sunt primiți. Fetița mea este șefa acolo. Ea este oricum șefa casei… Iuvenalia a terminat clasa a ll-a și, la serbarea de la final de an, a cântat și s-a îmbrăcat în prințesă. La școală au o sală extraordinară pentru evenimente”, a declarat Marcel Pavel, pentru Fanatik

Ce cadou i-a făcut Marcel Pavel soției sale, în urmă cu ceva timp

Artistul i-a făcut însă partenerei sale și un cadou inedit, în urmă cu ceva timp. Acesta se numără însă printre puținele daruri făcute de artist, pentru că, în rest, Marcel Pavel preferă să o lase pe ea să își aleagă singură cadourile. 

”Cu ani în urmă i-am cumpărat soției mele un inel fin, de aur, cu diamante. Dar, în rest, îi dau bani și își cumpără ea singură, cum am spus”, a mai spus artistul.

Motivul pentru care cei doi nu au făcut cununia religioasă

Chiar dacă au atât de mulți ani de când sunt împreună, puțină lume știe că cei doi nu sunt cununați și religios. Acest subiect i-a dat artistului teme de gândire, în ultima perioadă, spunând faptul că se gândește din ce în ce mai mult să facă și acest pas. 

”A fost alegerea soției mele să nu facem cununia religioasă, dar este o vorbă, niciodată să nu spui niciodată. De câțiva ani mă tot gândesc la acest lucru. Vom face acest pas atunci când va veni momentul”, spune Marcel Pavel, pentru sursa citată.

Care este secretul căsniciei dintre cei doi

Marcel Pavel se poate mândri cu o căsnicie exemplară. Acesta are, fără doar și poate, una dintre cele mai stabile relații din showbiz, având cu soția sa chiar 30 de ani de căsnicie. Recent, în cadrul unui interviu, artistul a dezvăluit care este secretul în relația celor doi, care îi ajută să se înțeleagă chiar și după așa de mult timp.

„În viața asta se pot întâmpla multe, depinde însă foarte mult și respectul față de soție. Lipsa de respect duce la divorț, mai repede sau mai târziu. Nu trebuie să pui profesia înaintea familiei, trebuie să fie cumva la egalitate, așa este sănătos pentru rezistența unei familii. Vedetele, care au apărut meteoritic și nu au gestionat bine succesul pe care l-au primit de la Dumnezeu și de la public, s-au crezut staruri, au uitat de lucrurile pământești, de familie, ispitele au foarte mari și de aici au pornit scandalurile.

Unii din showbiz s-au căsătorit și de 3-4 ori. Infatuarea, vedetismul și trufia distrug familia, dar și rețelele de socializare au destrămat multe căsnicii. Te abordează oameni pe care nu îi cunoști, corespondezi…”, a spus Marcel Pavel, potrivit ego.ro

Cum trece celebrul cuplu peste certuri

"Și soția mea are personalitate, însă ne trece repede, lăsăm de la noi pe rând, când unul, când altul. Ea are însă meritul că e mai echilibrată decât mine. Eu mă ocup de partea financiară, de muncă, iar ea se ocupă de familie, a făcut-o mereu foarte bine. Trebuie însă să îți iubești mai mult familia decât pe tine", a mai dezvăluit artistul.

Marcel Pavel, despre copilăria plină de lipsuri și neajunsuri: „Erau zile când nu aveam nici ce pune pe masă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel