Marcel Pavel, despre copilăria plină de lipsuri și neajunsuri: „Erau zile când nu aveam nici ce pune pe masă”

Data actualizării: | Data publicării:
Marcel Pavel, foto Instagram
Descriere foto: Marcel Pavel, foto Instagram

Marcel Pavel se bucură acum de o viață frumoasă și de o carieră de succes, dar copilăria artistului a fost una foarte grea. 

Marcel Pavel a făcut dezvăluiri neașteptate despre perioada copilăriei. Artistul a avut o copilărie grea, plină de lipsuri materiale. 


Marcel Pavel este acum un artist de succes și se bucură de o viață frumoasă. Dar puțini oameni știu că el a fost un copil sărac, iar amintirile din perioada de început a vieții sunt gri și foarte triste. 


„Pentru că familia mea nu avea o situație materială bună, adică precară pot să spun, îngrozitoare… îngrozitor de precară. Erau zile când nu aveam nici ce pune pe masă! Vorbesc serios…


Iarna n-aveam nici palton, vorbesc de toți frații aici, mai ne împrumutam unul pe altul, luam paltonul celui mare, încălțările la fel chiar dacă erau mari, să merg la școală. A fost cam cumplit”, a mărturisit Marcel Pavel pentru FANATIK


Marcel pavel își aduce aminte cu tristețe că nu avea nici măcar cu ce să se încalțe. Mergea în vizită la alți prieteni care aveau posibilități materiale mult mai bune și doar acolo vedea jucării. 


„Ne invitau la ei, aveau covoare din acelea persane groase, mă descălțam… Umblam desculț oricum că nu aveam pantofi… vara. Obligatoriu vorbesc… și nu exagerez, vă jur! Și avea un tip un trenuleț electric, asta se întâmpla în anii 70, pentru mine era ceva minunat, era incredibil pentru mine. (...)


N-aveam nici televizor, mergeam la mătușa mea, miercurea, sâmbăta și duminica mergeam la dânsa să vedem filme”, a mai spus artistul. 


Marcel Pavel își aduce aminte de mama lui cu lacrimi în ochi și spune că moartea ei l-a marcat profund. Artistul plânge în fiecare zi de dorul ei, iar această pierdere i-a schimbat complet viața. 

Artistul a mărturisit că regretă enorm faptul că nu a petrecut mai mult timp cu cea care i-a dat viață, înainte ca aceasta să își dea ultima suflare. Cântărețul a povestit că nu-și mai văzuse mama de o lună jumătate în momentul în care aceasta a decedat.

„N-am mai vazut o inainte cu o luna jumate. Eu incerc sa trec cu demnitate peste subiectele acestea delicate cu mama mea.”, a spus Marcel Pavel la Antena 1.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel