Marcel Iureş şi Ada Milea - în juriul Galei Premiilor UNITER

Data publicării:
Marcel Iureș, foto TVR
Descriere foto: Marcel Iureș, foto TVR

Juriul care va desemna câştigătorii premiilor la cea de-a 31-a ediţie a Galei Premiilor UNITER îi are în componenţă pe actorul Marcel Iureş, actriţa şi cantautoarea Ada Milea, regizoarea Catinca Drăgănescu, scenografa Lia Manţoc şi criticul de teatru Monica Andronescu, a anunţat, miercuri, UNITER.

Membrii juriului, profesionişti de valoare ai teatrului contemporan, vor viziona spectacolele nominalizate şi vor decide câştigătorii celor 11 categorii de premii ale ediţiei cu numărul 31 a Galei Premiilor UNITER.

Gala Premiilor UNITER este cel mai important moment de evaluare şi valorizare într-un cadru festiv a creaţiei teatrale româneşti contemporane. Este un amplu program de analiză anuală a fenomenului teatral din România şi de promovare şi susţinere a valorilor din teatrul românesc, potrivit site-ului uniter.ro.

Gala Premiilor UNITER va avea loc pe 12 iunie la Teatrul Naţional "Mihai Eminescu" din Timişoara şi va fi un eveniment de anvergură, un spectacol dinamic plin de glamour, eleganţă şi rafinament, cu un concept realizat de regizorul şi coregraful Răzvan Mazilu împreună cu scenograful Dragoş Buhagiar, notează Agerpres.

 

 

Reacții în lumea teatrului, dupa retragerea lui Silviu Purcărete de la Premiile UniterGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel