Marc Anthony, primele declarații după accidentul din Panama: Nu pot să spun că mă simt mai bine VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Mark Anthony, foto Instagram
Descriere foto: Mark Anthony, foto Instagram

Cântăreţul portorican Marc Anthony şi-a suspendat concertul de miercuri seară din Ciudad de Panama după ce a suferit "un accident" cu câteva minute înainte de a urca pe scenă.

Compania organizatoare, Magic Dreams, care iniţial nu a dat explicaţii despre cele întâmplate şi nici dacă spectacolul se amână pentru altă dată, a emis un comunicat precizând că Marc Anthony a suferit un accident la hotel şi că a primit îngrijiri de la medicii panamezi care i-au stabilit "incapacitatea de a a-şi desfăşura reprezentaţia".

Nu s-a precizat ce tip de accident a suferit artistul portorican. Magic Dreams a adăugat că Marc Anthony a fost "transportat în oraşul Miami pentru a fi tratat de medici specialişti" şi că artistul va lua legătura "foarte curând" cu fanii săi prin canalele oficiale de comunicare pentru a oferi "mai multe informaţii".

Organizatorii au anunţat de asemenea că sunt în legătură cu biroul artistului pentru a stabili noua dată la care va fi reprogramat concertul.

Potrivit mass-media locale şi userilor reţelelor de socializare, organizatorii au anunţat anularea reprezentaţia lui de Marc Anthony miercuri seară la 23:45 ora locală. Potrivit surselor, Magic Dreams a informat că artistul a suferit un accident, fără să ofere alte detalii, asigurând că starea lui este stabilă şi că este îngrijit de medici.

Interpretul unor succese ca "Vivir mi vida" şi "Flor Pálida" urma să concerteze pe stadionul Rommel Fernández din Ciudad de Panama, în cadrul turneului său "Pa' allá voy" în faţa a sute de fani. La spectacol urmau să participe şi alţi artişti de renume, precum cântăreţul de salsa Jerry Rivera şi artista panameză Sandra Sandoval, notează Agerpres. 

Mark Anthony, mesaj pentru fani

 

Ulterior, artistul a transmis un mesaj, pe rețelele de socializare, în care spune că este bine, însă că se recuperează pentru problemele cu spatele pe care le are. 

„Sunt în proces de recuperare, pentru spate. Sunt bine. Mă îngrijesc, sunt lucruri care se întâmplă.  Nu pot să spun că mă simt mai bine. Le mulțumesc tuturor celor care și-au făcut griji pentru mine. Să vă binecuvânteze Dumnezeu pentru gândurile bune. Voi face tot posibilul să-mi revin. Este ceva greu pentru mine, pentru că nu sunt omul care să anuleze un spectacol. Pentru toate persoanale care sunt interesate să știe, nu pot să spun că mă simt mai bine, dar mă recuperez. Este foarte dureros”, a spus Mark Anthony pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel