Festivalul Mamaia revine. Dan Negru și Octavian Ursulescu vor prezenta evenimentul. Ce artiști vor urca pe scenă

Data publicării:
Dan Negru/Facebook și Octavian Ursulescu/captură video youtube/TrinitasTV
Descriere foto: Dan Negru/Facebook și Octavian Ursulescu/captură video youtube/TrinitasTV

Constanța prezintă României festivalul cu o tradiție de peste 60 de ani: „Festivalul Mamaia” revine după o pauză de 11 ani și va avea loc în perioada 25-27 august 2023. Locul evenimentului va fi în stațiunea Mamaia, iar prezentatorii vor fi Dan Negru și Octavian Ursulescu.

 

 

Din 2012, „Festivalul Mamaia” nu a mai avut loc pe litoralul românesc, însă acest lucru se schimbă în acest an. Consiliul Județean Constanța, care este și organizatorul acestui eveniment, anunță cu energie prin Centrul Cultural Județean ,,Teodor T. Burada” organizarea spectacolului îndrăgit de atâția fani și pare că fac eforturi pentru a readuce „Perla României” în vizorul românilor în această vară.

La această ediție nu va mai fi organizat un concurs, ci, mai degrabă, o ediție de gală la care va participa o orchestră special alcătuită cu această ocazie de către celebrul Ionel Tudor.

Generația de aur, față în față cu generația tânără

Ionel Tudor va ține piept publicului prin acompanierea artiștilor din „generația de aur”  și va preda locul său fiului- Andrei Tudor, când vor cânta artiștii din generația tânără. Vor fi peste 40 de insturmentiști pe scenă, iar spectacolul va fi Live pentru toți doritorii cărora le era dor, dar și pentru cei care abia acum află pentru prima oara despre acest eveniment.

Organizatorii s-au gândit și la un detaliu intrigant ce conferă o doză de simbolism atribuită acestui spectacol, și anume că „Dan Negru va prezenta artiștii tineri și îi va preda microfonul de prezentator lui Octavian Ursulescu, care va prezenta artiștii de aur”, mai spun organizatorii acestei ediții. Amândoi au mai prezentat în trecut Festivalul Mamaia, conform Viva.

Nume care vibrează la „Festivalul Mamaia 2023”

Printre celebritățile cunoscute la noi în țară, putem menționa: Corina Chiriac, Pompilia Stoian, Marcel Pavel, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Gabriel Cotabiță, Daniel Iordăchioaie, Paula Seling, Nico, Nicola, Luminița Anghel, Carmen Rădulescu, Ileana Șipoteanu, Adrian Enache și nu în ultimul rând, Mihai Trăistariu, iar în fiecare seară câte 15 piese vor fi interpretate.

Maraton de concerte la Constanța

Atracția principală din acest an pe litoralul românesc nu va fi nici Costineți, nici Vama Veche, ci Mamaia, unde vor avea loc câte două concerte în fiecare seară timp de trei zile. Vor performa pentru publicul român: 3Sud Est, Direcția 5, Pronconsul și Holograf, conform Viva.                    

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel