Mara Bănică trece prin momente grele. Mama vedetei a fost internată în spital: „Exact pe secția de unde tatăl meu avea să vorbească cu mine la telefon pentru ultima oară”

Data publicării:
Mara Bănică, captură video Youtube
Descriere foto: Mara Bănică, captură video Youtube

Mara Bănică și-a internat mama în spital. Vedeta a făcut dezvăluiri cutremurătoare. 

Mara Bănică trece prin momente grele, după ce mama sa a ajuns de urgență la spital, din cauza unor probleme de sănătate. Cea care i-a dat viață a fost internată chiar în secția  în care a fost internat și regretatul ei tată.

Mara Bănică trece prin momente grele, după ce mama ei a fost internată în spital

„Ironia sorții, mama a trebuit să se interneze exact pe Secția de unde tatăl meu avea să vorbească cu mine la telefon pentru ultima oară, acum 3 luni… Emoția a fost mare și pentru mama și pentru mine. Mai greu, sigur, pentru mama, dar nu-mi arată. Vrea să pară o stâncă. Și reușește”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Jurnalista, impresionată de unul dintre medicii spitalului în care e internată mama ei

Mara Bănică este sigură că mama ei va trece peste această perioadă grea. Totodată, vedeta este liniștită, deoarece știe că este pe mâini bune, iar medicii sunt foarte atenți cu pacienții. 

„Ea este medicul Adriana Drăghici. Am cunoscut o pe holurile de la Floreasca acum două zile. Atât de grijulie și de bună, încât sper că anii care vor trece peste ea să nu- i distrugă empatia și nici răbdarea. Să nu se plafoneze niciodată cu atosuficiența unor medici care au văzut prea multe și uită să zâmbească unui pacient”, a mai adăugat aceasta.

Mara Bănică: ”Am fost în comă cu șanse 1% de a trăi! 

Mara Bănică a mărturisit că a avut un accident de mașină grav, în urma căruia a rămas cu sechele. Totodată, vedeta a precizat că acela a fost momentul în care și-a făcut primul implant mamar. 

„Am avut un accident de mașină destul de grav, care s-a soldat, printre altele, cu ruperea coastelor pe partea stângă. Am fost în comă cu șanse 1% de a trăi! Asta în 2003. Fusesem la războiul din Irak și primisem cadou de la postul la care lucram atunci o mașină. Cert e că am apucat să merg cu ea cam o lună și m-am înfipt cu ea într-un stâlp, din cauza unei gropi din orașul ăsta minunat numit București.

De aceea mi-am făcut prima intervenție, pentru că, având totul rupt pe partea stângă, mușchiul meu s-a rupt și el și era ceva absolut inestetic. Prima dată mi-am făcut în 2017 și după am tot revenit”, a mai spus vedeta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Motivul pentru care Mara Bănică nu se afișează niciodată cu soțul ei în public: „Nu e ceva ce am dorit eu neapărat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel