Mara Bănică a dat din casă! Care sunt salariile vedetelor de la Antena 1: „Luam mai mulți bani decât Mirela Vaida”

Data publicării:
Mara Bănică, captură video Youtube/ Acasă la Măruță
Descriere foto: Mara Bănică, captură video Youtube/ Acasă la Măruță

Mara Bănică a oferit câteva informații inedite din cadrul show-urilor de pe Antena 1, dar și despre vedetele trustului. 

 

Mara Bănică s-a făcut extrem de remarcată în televiziune de-a lungul anilor, fiind prezentă în mai multe show-uri celebre de la Antena 1, cum ar fi „Xtra Night Show”  sau „Acces Direct”, unde era extrem de sinceră, cucerindu-și publicul datorită naturaleței sale. Cu toate acestea, jurnalista a plecat brusc de la televiziunea care a găzduit-o ani de zile și a semnat cu postul concurent, Pro TV, unde a plecat în aventura vieții ei la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici.” Chiar dacă show-ul s-a încheiat, Mara Bănică nu a mai revenit pe micile ecrane, iar fanii s-au întrebat în tot acest timp dacă sunt șanse să o revadă din nou, dar au fost curioși și despre dispariția ei fulgerătoare de la Acces Direct. Chiar dacă nu a oferit niște informații clare cu privire la această plecare, Mara Bănică a vorbit despre relația pe care o are cu Mirela Vaida, moderatoarea emisiunii, care nu este deloc una de prietenie.

„La un moment dat, luam mai mulți bani decât Mirela Vaida, aveam și un contract cu niște greci, la televiziune aveam contractul. Gherghe nu știu cât avea, salariul lui Vaida îl știu. Nu știu care este cel mai bine plătit om din Antena. 

Nu-mi fac emisiunea mea, ca să ce? Există vloguri. Eu vreau să fac ceva în televiziune, nu mă definește online-ul, nu vreau să încerc. În televiziune aș face emisiuni despre femei, deși eu nu-s feministă, despre copii, despre iubiri, dar nu cu circ, există povești minunate. În momentul ăsta, eu vreau să-i dau cât mai mult timp copilului meu.”, a dezvăluit Mara Bănică, în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: De ce nu au voie copiii Mirelei Vaida să urmărească emisiunea sa: „Nu le-am interzis asta, pur și simplu le-am spus că...” / EXCLUSIV

Ce relație are cu Simona Gherghe și Mirela Vaida

Mara Bănică a lucrat de-a lungul timpul și alături de Simona Gherghe, care a prezentat o vreme bună emisiunea Acces Direct, dar și alături de Mirela Vaida. Chiar dacă pe micile ecrane jurnalista părea că se înțelege perfect cu cele două moderatoare, aceasta abia acum a vorbit despre adevărata relație pe care o avea cu cele două.

„Cu Simona Gherghe aveam o relație corectă, nu aveam o prietenie, dar vorbim și acum, dacă este să ne felicităm pentru anumite evenimente. Simona este o tipă deșteaptă, o tipă citită, ea știe televiziune. 

Am lucrat puțin cu Mirela Vaida, nu am căzut într-o admirație față de ea. Profesional aveam lucruri în comun cu Simona, cu Vaida n-am nimic în comun, din păcate. Nu aveam același umor, nu era genul meu. Cu Dan Capatos am râs extrem de mult. Nu mai puteam în acel format de emisiune, am stat 12 ani, a fost reciprocă plecarea, nu mă mai regăseam, nu mai puteam, am dus această emisie pentru că trebuia financiar. La un moment dat nu am mai putut să fac asta, pentru că banii nu au mai fost o problemă pentru mine, eu nici acum nu mă pot uita la emisiune, trebuia să fi plecat de mult, dar nu am avut puterea, a contat mai mult bunăstarea mea. Erau compromisuri multe acolo. A fost o suferință în ultimii ani. Emisia era numită de către prieteni drept o „mizerie”.”, a continuat ea.

VEZI și: Mirela Vaida: „Multă lume mă acuză că eu nu fac nimic”. Cum arată viața prezentatoarei TV, dincolo de celebritate / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel