„Mâncam pâine mucegăită cu margarină”. Ioana Ginghină, dezvăluiri neștiute din perioada facultății: „Eram îmbrăcată într-un clown și împărțeam flyere”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

Ioana Ginghinei a avut de depășit mai multe obstacole, până să devină celebră. 

Ioana Ginghină nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, iar de-a lungul timpului a jucat atât în diferite seriale și filme românești, cât și în diverse spectacole și piese de teatru. Are o carieră extrem de longevivă, iar astăzi nu-și mai vede viața în afara scenei. Cu toate acestea, începuturile carierei nu au fost simple nici măcar pentru ea. Actrița povestește cum a fost dispusă să accepte diferite roluri mici până când să ajungă în pielea unui personaj principal, lucru pe care-l recomandă tuturor tinerilor ce-și doresc să reușească în această carieră. 

„Am avut foarte mare noroc, de asta zic că norocul contează foarte mult în meseria asta și cred că în orice meserie. Am venit de la Sibiu într-adevăr, am intrat la facultate și pentru că dansam și cântam, am intrat cred că din anul întâi sau din anul al doilea în figurație, dar nici nu făceam fițe. (...) Bine, s-a organizat concurs. Dar ăsta a fost marele atu. Și asta îi învăț pe mulți dintre tinerii din ziua de azi că nu am făcut fițe că nu am rol principal, că duc tava, că vai de mine! 

Dar eu doar pentru că respiram teatru și făceam ce-mi place, nu comentam. Și uite am stat cuminte, mi-am văzut de banca mea și m-am angajat relativ repede. Am 20 de ani pe cartea de muncă  plus vreo 2-3 ani înainte”, a povestit, pentru Impact.ro Ioana Ginghină. 

VEZI și: De la ce pornesc certurile dintre Ioana Ginghină și fiica ei: „Mi le strică. Ce mă stresează cel mai tare...”

A avut mai multe joburi în facultate

Totuși, chiar dacă a știut întotdeauna că vrea să fie actriță, Ioana Ginghină nu a pus niciodată „nu” nici juburilor specifice oricărui student, făcând în acest fel și câțiva bani de cheltuială în plus. 

“Ai mei mi-au cumpărat un apartament. Au vândut apartamentul bunicilor de acolo și mi-au cumpărat un apartament și luam în gazdă pe cineva, mai luam o fată, îi închiriam camera și stăteam două fete acolo. De obicei colege de facultate. Și mai făceam bani. Eram promoteriță, unde era nevoie împărțeam flyere, împărțeam periuțe de dinți, mă îmbrăcam în clown.

Nu am să uit în viața mea când eram îmbrăcată într-un clown și împărțeam flyere pentru o firmă care făcea petreceri pentru copii și a venit un băiat: “Doamne, te văd așa frumoasă, trebuie să te salvez!”. Deși mie mi se părea foarte fun că te împrieteneai cu mai mulți promoteri, niciodată nu mi s-a părut că trag la jug, deci eu tot timpul munceam, am muncit de mică. De asta și cred că am atâta energie și aș face lucruri, pentru că întotdeauna am avut multe joburi”, a mai spus ea.

Citește și: Cove, adevărul despre cearta cu Ioana Ginghină: „Are niște nemulțumiri”

„Mâncam pâine cu margarină și de multe ori era pâinea mucegăită”

Vedeta își mai amintește cum nici situația financiară nu a fost mereu cea mai bună. Erau zile în care aceasta recunoaște că nu avea bani să-și cumpere de mâncare, însă, de dragul distracției, era dispusă pe atunci să facă și aceste sacrificii. 

„Da, aveam probleme financiare în sensul că nu aveam ce să mănânc și mâncam pâine cu margarină și de multe ori era pâinea mucegăită. Dar ideea e că eu fiind la teatru puteam să merg la teatru gratis, mergeam de exemplu în discotecă și nu beam în discotecă, mă duceam în Regie și ne punea ștampilă din aia pe mână, ieșeam, beam la ultima bodegă acolo, că era mai ieftin și ne întorceam în din astea mai scumpe: în Dumars, în Max, din astea, dar numai dansam acolo.

Cumva nu pot să zic că am simțit sărăcia, dar au fost perioade când efectiv nu aveam ce mânca. Preferam, dacă aveam niște bani, să-i dau pe o cola la bodega de lângă Dumars decât să îmi iau mâncare. Dă-o în colo de mâncare, lasă că mâncăm noi după aceea”, a spus Ioana Ginghină, potrivit sursei citate.

Citește și: Îmi e și rușine să recunosc”. Cu ce dependență se confruntă Ioana Ginghină: „A fost și este dăunător”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel