Cove, adevărul despre cearta cu Ioana Ginghină: „Are niște nemulțumiri”

Data publicării:
Ioana Ginghină, Cove, sursa Instagram
Descriere foto: Ioana Ginghină, Cove, sursa Instagram

Cove a oferit prima reacție, după ce Ioana Ginghină a spus faptul că cei doi nu mai sunt în relații bune.

Cove și Ioana Ginghină nu mai sunt în relații deloc bune. Dacă cei doi au format un cuplu, în urmă cu mult timp, în ziua de astăzi aceștia sunt angajații aceleiași instituții de teatru: Ioana, în postura de actriță, iar bărbatul, ca și manager. În acest sens, invitată în trecut în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV, vedeta declara faptul că nu se mai înțelege cu fostul partener de viață, întrucât sunt mai multe lucruri care s-au adunat și care au pus-o să-și spună nemulțumirile. 

„Cu Cove sunt în „clenci” în perioada asta. Da, ne-am certat. Eu sunt angajată la el, la Teatru. Da, ne-am certat. Sunt mai multe lucruri care s-au adunat”, a declarat Ioana Ginghină, la Pro TV.

Te paote interesa și: „Îmi e și rușine să recunosc”. Cu ce dependență se confruntă Ioana Ginghină: „A fost și este dăunător”

Ce spune Cove despre cearta cu Ioana Ginghină

Contrar declarațiilor făcute de Ioana Ginghină, Cove spune că cei doi nu sunt deloc certați. Cu toate acestea, el recunoaște faptul că actrița are niște nemulțumiri cu privire la modul cum se desfășoară lucrurile în cadrul teatrului unde aceștia activează. Mai mult, Ioana nu ar fi singura care are această părere, spune Cove, care încearcă să-și convingă colegii că lucrurile nu stau deloc așa.

„Eu nu m-am certat cu doamna Ginghină, asta trebuie menționat! Eu nu m-am certat cu ea! Are niște nemulțumiri, este angajata Teatrului Ion Greangă, acolo unde eu sunt manager al teatrului.

Și se întâmplă următorul lucru, pe care, din păcate, nu doar ea, mai mulți colegi actori, nu vor să-l înțeleagă!” a declarat Cove, la FRESH by UNICA.

Te poate interesa și: Ioana Ginghină a renunțat la machiaj: „Toată lumea zice ca par mai tânără. M-am obișnuit”. Cum arată rutina de îngrijire a actriței

Ce spunea actrița, despre teatrul condus de Cove

În urmă cu ceva timp, Ioana Ginghină posta un mesaj dur în mediul online, cu privire la modul în care actorii sunt tratați în cadrul teatrului unde aceasta lucrează, adică cel condus de Cove. Aceasta dădea de înțeles faptul că actorii vechi, cu experiență, nu sunt luați deloc în serios de către conducere și că sunt dați afară după bunul plac. În locul lor sunt aduși alții cu ușurință, care sunt aleși însă după preferințele anumitor persoane.

„Iată că într-un an de zile trei colegi cu mine de teatru, actori, și-au dat demisia. E prima dată în cei 20 de ani de când sunt eu angajată în teatru, ca un număr așa de mare de actori să ceară demisia. De ce statul român duce o așa de mare lipsă de oameni calificați? Este o întrebare care în ultimii cel puțin 20 de ani ne bântuie și ne costă în fiecare zi. Iată un răspuns simplu. Pentru că oamenii calificați pleacă de la stat, iar în locul lor vin, împinși politic, oameni foarte slabi, oameni care visează la pălării mult prea mari pentru capul lor mic.

Problema e că unii le obțin. Nu unii. Mulți. Foarte mulți. Nu contează calificarea sau proiectul, nu contează experiența, contează ce spate ai. Nu știu cum e în alte țări, dar în România noastră așa este. Ca urmare a acestui fapt, fie că ești la ICR în Londra, fie că ești la un teatru mărunt din București, senzația este aceeași, de greață și de deznădejdie.”, a scris Ioana Ginghină pe blogul ei personal. 

VEZI și: Ioana Ginghină, rețetă de brioșe sănătoase, cu ciocolată. Sunt gata în câteva minute

„În spatele nostru, calitatea este din ce în ce mai slabă”

În acest sens, vedeta își făcea griji cu privire la viitorul pe care actorii îl au în țara noastră. Dacă oamenii cu alte meserii își pot găsi oricând în altă țară un loc de muncă, Ioana spunea că viitorul unui actor este foarte incert. 

„Din păcate sistemul în care lucrăm unii dintre noi, cei de la stat este foarte îngust la minte, foarte rigid și preponderent retrograd. Ca medic, dacă îți dai demisia de la un spital public te duci în mediul privat sau în străinătate și ai șanse să înflorești, să te afirmi. Șanse mult mai mari decât un actor care își ia inima în dinți și spune: ”Până aici! Nu mai accept să fiu călcat în picioare de o regizoare închipuită sau să tremur de fiecare data când un director mă amenință cu tăierea salariului”

Unii vor rezista cumva și vor ieși ca niște umbre din acest sistem, alții vor strânge din dinți și vor strânge pumnul și cu o mână tremurândă sau hotărâta și vor scrie demisiile. Scrierea acestor demisii este dureroasă, pentru că în spatele nostru calitatea este din ce în ce mai slabă. Liceenii valoroși visează, speră și muncesc să studieze în afară și să rămână acolo. Ce rămâne? Cine rămâne? Cât de jos să coborâm ștacheta?”, a continuat actrița.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel