Mama vitregă a Gabrielei Cristea, primele declarații după ce s-a spus că prezentatoarea TV a intrat beată în emisiune: „Seamănă foarte mult cu mine”

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, Instagram

Mama vitregă a Gabrielei Cristea a făcut primele declarații după ce s-a spus că prezentatoarea TV a intrat beată în emisiune.

Gabriela Cristea (48 de ani), moderatoarea emisiunii „Mireasa - capriciile iubirii”, de la Antena Stars, este implicată într-un scandal de proporții, după ce s-a speculat că prezentatoarea TV a intrat în stare de ebrietate, în emisiunea live.

Mama vitregă a Gabrielei Cristea, primele declarații după ce s-a spus că prezentatoarea TV a intrat beată în emisiune

La auzirea zvonurilor care circulă în presă, mama vitregă a Gabrielei Cristea nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut primele declarații. Femeia neagă vehement aceste speculații, spunând că își cunoaște fiica și ea nu pune deloc alcool în gură. Mama prezentatoarei a recunoscut că are în cămară bere, însă fără alcool, iar Gabriela mai bea din când în când câte una, de sete.

„Nu este adevărat ce se spune, Gabriela nu a venit beată la serviciu. Este doar o minciună, pentru că Gabriela nu bea, mai ales că merge permanent cu mașina din Corbeanca, unde stă ea, până la serviciu, la platou, în Buftea. Gabriela nu pune limba pe băutură. Chiar dacă eu nu sunt mama ei naturală, seamănă foarte mult cu mine și eu nu beau. De 29 de ani, Gabriela este sub aripa mea și o cunosc ca pe copilul meu. Atunci când vine la mine acasă, în cea mai gravă situație, îmi cere să bea o bere rece, de la frigider, fără alcool, atât. Eu întotdeauna am în cămară bere fără alcool și atunci când vine împreună cuTavi și cu fetițele lor, le zic dacă vor un pahar de bere fără alcool și cam atât, nimic mai mult. Gabi este o femeie, o mamă și o prezentatoare extraordinară”, a declarat, Paula Criciunescu, pentru Click!

Ce acuzații au fost făcute la adresa Gabrielei Cristea

Viperele Vesele, cele care au dezvăluit mai multe secrete din interiorul diverselor trusturi și show-uri de la noi din țară, spun că soția lui Tavi Clonda s-ar fi prezentat la emisie în stare de ebrietate. Extrem de multe gesturi, dar și vorbe, ar fi dat-o de gol pe Gabriela Cristea. De asemenea, nu doar publicul ar fi observat aceste nereguli, ci și concurenții din platou, care s-ar fi arătat a fi mirați de comportamentul prezentatoarei în repetate rânduri.

„Amețită peste măsură de aburii alcoolului, așa cum imaginile o arată, aceasta își găsea cu mare dificultate cuvintele, starea vizibilă de incoerență, gesticulările excesive, glumele deplasate pe care le-a făcut și mimicile caraghioase nu au trecut neobservate de invitații din platou, stârnind, în repetate rânduri, râsetele tuturor.”, continuă ele.

Mai mult, Viperele Vesele o acuză pe prezentatoare de o mare lipsă de respect la adresa întregii producții, întrucât probele vorbesc de la sine.

„Lipsa de integritate pe care actul de a se prezenta la serviciu într-o asemenea stare tulbure, lipsa de respect pe care acest gest îl denotă la adresa invitațiilor, publicului telespectator și, nu în ultimul rând, întregii echipe de producție a emisiunii vorbesc de la sine despre probitatea morală a moderatoarei.”, au mai scris ele, potrivit sursei citate mai sus. 

Citește și: Luminița Anghel, la un pas de moarte. Artista a trăit un adevărat coșmar: „Nu am știut că sunt moștenitoarea unei boli pe parte paternă…”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel