Mama lui Mihai Miroșeru, primele declarații după cumpăna prin care a trecut:”Mă simt rău”

Data publicării:
Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mihai Mitoșeru și mama sa, sursa foto Facebook

Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai Mitoșeru, a trecut prin clipe de groază la începutul lunii februarie. 

În urmă cu trei săptămâni, Mihai Mitoșeru trecea prin clipe grele alături de mama lui. Actrița avea nevoie urgentă de sânge pentru o operație extrem de complicată. Mama prezentatorului TV a fost diagnosticată cu tumoră beningă-meningiom. Operația a fost un real succes, iar mama lui Mihai Mitoșeru a fost externată din spital după o săptămână. 

O săptămână mai târziu, Mihai Mitoșeru a trecut din nou prin momente de panică, după ce și-a găsit mama deshidratată și aproape leșinată din cauza medicamentației prea puternice și a regimului alimentar strict. Tocmai de aceea s-a văzut nevoit să sune la 112 și să cheme de urgență ambulanța. 


Din fericire, Camelia Mitășeru a trecut cu bine peste aceste obstacole iar acum este în afara oricărui pericol, chiar dacă încă se mai simte rău. 

 

”Mă simt rău. Am apucat să dorm puțin aseară. Am reușit să trec peste! Mulțumesc tuturor pentru ajutor și gândurile bune”, a declarat mama lui Mihai Mitoșeru pentru Impact.ro. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel