Mama lui Laurențiu Reghecampf este grav bolnavă. Declarațiile făcute chiar de antrenor: „Sper să treacă cu bine”

Data actualizării: | Data publicării:
Laurențiu Reghecampf, captură YouTube/ Digi Sport
Descriere foto: Laurențiu Reghecampf, captură YouTube/ Digi Sport

Laurențiu Reghecampf trece prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate pe care le are mama sa. De ce boală grea suferă cea care i-a dat viață?

Pentru Laurențiu Reghecampf, sărbătorile de iarnă nu sunt la fel de frumoase ca în alți ani. Antrenorul Universității Craiova trece prin clipe grele de când mama lui a fost diagnosticată cu o boală grea. Laurențiu Reghecampf a avut multe de îndurat în ultima perioadă, divorțul de Anamaria Prodan, comentariile negative din mediul online, dar cea mai grea luptă este pentru a-și vindeca mama. 

 

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit în cadrul unui interviu că cea care i-a dat viață suferă de cancer și are nevoie de o operație în Turcia. Antrenorul spune că mama lui ar urma să fie oprată înainte de Revelion. 

 

”Mama are un cancer și urmăm un tratament, am fost cu ea în Turcia, i-am făcut niște analize, face chimioterapie, deja a terminat a opta ședință. Din ce îmi spune ea și din ceea ce îi spun doctorii e mult mai bine, sperăm să o operăm înainte de Revelion sau la anul, sper să treacă cu bine. Mama e foarte puternică”, a spus Laurențiu Reghecampf în interviu.

 

Antrenorul Universității Craiova și-a dus mama în Turcia pentru mai multe analize și speră că totul va fi mai bine după operație, iar mama lui va reuși să învingă această boală grea. 

 

Laurențiu Reghecampf a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu trei ani de zile, când tatăl lui s-a stins din viață și a lăsat un gol imens ăn sufletul antrenorului. 

 

”Tata a murit acum trei ani de zile, a fost un șoc pentru mine. De fapt a fost a doua înmormântare la care am participat în viața mea, adică să fiu în mijlocul unei tragedii, prima a fost fetița mea, după tatăl meu”, a mai spus antrenorul. 

 

Fostul partener de viață al Anamariei Prodan spune că tatăl lui a fost cel care l-a îndrumat spre fotbal și cel care s-a luptat pentru ca lui să nu îi lipsească niciodată nimic. 

 

”Tata a jucat un rol important în ceea ce am realizat eu, pot să spun că m-a și obligat să fac fotbal, mi-a creat toate condițiile de care aveam nevoie. Îmi aduc aminte foarte multe lucruri și întotdeauna îmi aduc aminte cu plăcere despre el”, a mai spus el.

 

Citește și: Irinel Columbeanu, detalii picante din relația cu Anna Lesko. Ce cadou a primit fostul milionar din partea artistei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel