Mama lui Florin Pastramă este grav bolnavă: „E de-o săptămână la terapie intensivă”

Data publicării:
Florin Pastramă și mama sa, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Florin Pastramă și mama sa, sursa facebook/ colaj foto

Florin Pastramă trece prin clipe grele. Mama lui este internată în stare gravă în spital. 

Chiar dacă Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat, problemele lor nu au dispărut. Soțul brunetei a ajuns la capătul puterilor din cauza stării de sănătate a mamei lui. Cea care i-a dat viață este grav bolnavă și se află la terapie intensivă. 


„Eu nu am plecat de la Brigitte ca să stau la restaurante sau prin cluburi. Uitați-vă la fața mea! Nu am avut timp nici să mă bărbieresc... Pentru mine maică-mea e cel mai important lucru. Ce era important, să stau lângă Brigitte să repar un gard sau să merg în vacanțe, când maică-mea este cu un picior în groapă. De la Brigitte până la maică-mea, la Spitalul Fundeni unde e ea, durează o oră. Noi stăm la un minut, două. Tot timpul sunt acolo”, a explicat Florin Pastramă la Antena Stars. 


Florin își face foarte mari griji pentru mama lui și tot ce își dorește este ca aceasta să se întoarcă cu bine acasă. Soțul lui Brigitte a părăsit căminul conjugal pentru a putea sta cât mai mult alături de mama lui la spital. Soacra vedetei a suferit o intervenție chirurgicală foarte complicată. Deoarece Florin era singurul vaccinat din familie, el a fost cel care își vizita mama zilnic. 


„Maică-mea a avut foarte mari probleme la operație. E de o săptămână la terapie intensivă. Astăzi au pus-o pe salon. A avut tensiune 9. Dumnezeu i-a redat viața. Am putut să intru la ea doar eu, pentru că eu sunt singurul vaccinat. Sincer să fie, cu Brigitte nu am mai vorbit, că nu-mi arde mie acum de Brigitte și de vacanțe sau că e cu gardul. Gardul putem să-l facem oricând, dar mama mea ...”, a spus soțul Brigittei înainte de a se împăca. 

 

La aniversarea a doi ani de căsnicie, Florin Pastramă a făcut primul pas către frumoasa lui soție și a mers la Biserică după ea, pentru a sta de vorbă, a dezvăluit Brigitte pentru Antena Stars. Cei doi au avut parte de o împăcare romantică și spun că de acum totul va fi mult mai bine. 

 

Citește și: Oana Zăvoranu rupe tăcerea, la 11 ani de la divorțul de Pepe: „M-a pus în niște situații foarte delicate” / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel