Mama Deliei se confruntă cu probleme de sănătate. Gina Matache a refuzat să mai ia tratamentul:”Nu mai am cum să lupt. Dumnezeu cu mila”

Data publicării:
Gina Matache, sursa instagram
Descriere foto: Gina Matache, sursa instagram

Gina Matache trece prin momente delicate. Mama Deliei se confruntă în continuare cu problemele de sănătate, cărora nu le mai face față.

Problemele de sănătate nu-i dau pace Ginei Matache. Artista a mărturisit că se confruntă în continuare cu problemele la mână, motiv pentru care a hotărât  chiar să nu mai ia niciun tratament. De asemenea, interpreta de muzică populară a hotărât să nu se mai gândească atât de mult la starea de sănătate, ci a lăsat totul în voia lui Dumnzeu, spunând că mai mult rău își face deoarece oricum nu există leac pentru boala sa.

”Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnzeu cu mila, cum o vrea așa face”, a spus mama Deliei la Showbiz Report.

 

Până să ia această decizie, artista a mărturisit că a căutat leac pentru problema ei peste tot, însă, din nefericire nu există nimic care să o ajute. Totuși, o speranță ar putea fi în Franța, dar nici acolo nu este sigură că problema de sănătate pe care o are va fi rezolvată.

”Problema la mână e mai complicată decât credeam noi, nu prea există leac, nu prea avem practică, sunt lucruri puțin studiate. Mi s-a zis că mai mult nu se poate, deci ce poți să înțelegi. Nu există tratament”, a mai spus Gina Matache.

 

Din cauza problemei cu care se confruntă, Gina Matache a declarat că nu-și mai poate ține nepoțeii în brațe, dar nici să gătească, motiv pentru care, de cele mai multe ori, comandă mâncarea gata făcută.

Mama Deliei, dezvăluiri despre problemele de sănătate: "Aveam impresia că-mi trăiesc ultimele zile"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel