Mama Deliei, dezvăluiri despre problemele de sănătate: "Aveam impresia că-mi trăiesc ultimele zile"

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Matache, sursa instagram
Descriere foto: Gina Matache, sursa instagram

Mama Deliei a vorbit despre probleme de sănătate, dar și despre cum se simte după intervenția chirururgicală.

Gina Matache este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Mama Deliei a avut parte de câteva probleme de sănătate, care au adus-o chiar pe masa de operație.

Gina Matache a  mărturisit anul trecut că a fost supusă unei intervenții chirurgicale la glanda tiroidă. Artista le-a povestit fanilor momentele grele prin care a trecut, imediat după intervenția chirurgicală.

Mama Deliei, momente dificile după intervenția chirurgicală!

Invitată în platoul emisiunii Star Matinal, de pe Antena Stars, Gina Matache a povestit că a trecut prin momente grele imediat după ce a făcut intervenția chirurgicală, ba chiar a simțiti că își trăiește ultimele zile. Acum, artista continuă tratamentul cu pastilele recomandate de medic.

„E vorba de tiroidă. Mi-a luat doctorul glanda. Am scăpat de o belea. Acum trăim cu pastile din cutie. În primele zile după operație aveam impresia că-mi trăiesc ultimele zile. Nu mă durea nimic. A fost o operație foarte ușoară, mă simțeam atât de bine la spital, încât era să-i zic medicului să mă mai oprească pe aici.”, a spus Gina Matache la Star Matinal.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel